Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Ξάνθη, σήμερα (5/1) στη μία και μισή μετά τα μεσάνυχτα όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας 18χρονος και τρεις άλλοι προσέκρουσε σε δέντρο.
Το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 18χρονος. Οι άλλοι τρεις που επέβαιναν μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο Ξάνθης.
Πώς έγινε το τροχαίο
Σύμφωνα με πληροφορίες από το xanthipost.gr, ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει σε δέντρο της νησίδας των δύο αντίθετων ρευμάτων κυκλοφορίας που χωρίζει τον δρόμο σε δυο κατευθύνσεις.
Το όχημα κόπηκε στα δυο στην κυριολεξία από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης.
Στο σημείο βρέθηκε άμεσα δύναμη της τροχαίας Ξάνθης και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία Ξάνθης.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής