Πλήθος κόσμου είπε το τελευταίο αντίο στην Ελένη Κτιστάκη και κλίμα βαθιάς συγκίνησης
Σήμερα Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά, στο Ηράκλειο Κρήτης
Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία για την Ελένη Κτιστάκη, υποψήφια βουλευτή της ΝΔ, που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 59 ετών.
Πλήθος κόσμου, συγγενείς και φίλοι, της είπαν το τελευταίο αντίο σήμερα Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά, στο Ηράκλειο Κρήτης.
Όπως αναφέρει το neakriti.gr, συγκινητικό είναι το γεγονός ότι, παρόλο που πάλευε με την ασθένεια, δεν την κράτησε τίποτα πίσω, καθώς ήταν ενεργή με τα κοινά ως το τέλος.
Η Ελένη Κτιστάκη, αδερφή του Μητροπολίτη Νέας Ζηλανδίας, Μύρωνα, επιχειρηματίας και υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στις τελευταίες εκλογές, αγωνίστηκε με διάφορες μορφές καρκίνου και δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, σκορπώντας θλίψη στους οικείους και τους φίλους της.
Πλήθος κόσμου, συγγενείς και φίλοι, είπαν το τελευταίο αντίο στην Ελένη Κτιστάκη στον Ι.Ν. του Αγίου Μηνά

Η εξόδιος ακολουθία (Πηγή: Neakriti)
«Οι άνθρωποι που έρχονται αντιμέτωποι με την ασθένεια του καρκίνου δίνουν μια καθημερινή μάχη σαν στρατιώτες σε εμπόλεμη ζώνη. Προσωπικά είμαι περήφανη για τον αγώνα μου, γιατί υπερέβην εαυτόν», είχε γράψει πριν λίγους μήνες η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.
Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας
Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια της Ελένης Κτιστάκη. Ξεχώρισε για την προσφορά της στους συνανθρώπους μας, αλλά και για την επαγγελματική της πορεία.
Παρά τη δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της μάχης στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, ως υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Κρήτη που τόσο αγαπούσε.
Στην οικογένειά της και στους οικείους της απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.
- ΦΡΟΥΤΟΛΟΓΙΟ 2026 – Το Ημερολόγιο της Φρουτοπίας αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Πετρούπολη: Θύμα ληστείας και απόπειρας βιασμού έπεσε 13χρονη σε στάση λεωφορείου – Συνελήφθη 31χρονος
- Κατήφορος χωρίς τέλος: Πως ο Λανουά «έδειξε» ασυλία στους ορισμούς Κυπέλλου
- Η Ρωσία καταδικάζει τις απειλές των ΗΠΑ για νέες στρατιωτικές επιθέσεις εναντίον του Ιράν
- Πύργος: Άγριο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας – Μαχαίρωσε τη σύζυγό του στον λαιμό και απειλούσε να αυτοκτονήσει
- Λάρισα: Το μπλόκο των αγροτών στον Πλατύκαμπο από ψηλά
- «Η Γροιλανδία προτιμά να παραμείνει στη Δανία, παρά να εξαγοραστεί από τις ΗΠΑ», λέει ο πρωθυπουργός του νησιού
- Τουρκία: Μια δικαστής θύμα απόπειρας γυναικοκτονίας μέσα σε δικαστήριο από τον εισαγγελέα πρώην σύζυγό της
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/luke-irving-xqeJbG99nFE-unsplash-1-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442