Ελεύθεροι και οι 105 για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια
Εξ' αυτών 102 Κροάτες, δύο Έλληνες και ένας Αλβανός
Ελεύθεροι αφέθηκαν όλοι οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι είχαν συλληφθεί το καλοκαίρι για τα αιματηρά επεισόδια έξω από το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχαν ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του Μιχάλη Κατσούρη.
Με διατάξεις των ανακριτών, οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση αυτή, έγιναν δεκτές οι αιτήσεις αποφυλάκισης που είχαν καταθέσει οι 102 Κροάτες, οι δύο Έλληνες και ο ένας Αλβανός κατηγορούμενος, οι οποίοι είχαν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι.
Συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση του φυσικού αυτουργού
Οι αρχές συνεχίζουν το έργο τους σε ό,τι αφορά την ταυτοποίηση, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα, του φυσικού αυτουργού της δολοφονίας του 29χρονου θύματος.
Η έξαλλη υποδοχή των ΒΒΒ
Στις 10 Δεκεμβρίου είχε επιστρέψει το πρώτο γκρουπ των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Κροατία, μετά την αποφυλάκισή τους από την χώρα μας.
Εκεί, τους επιφύλασσαν αποθεωτική υποδοχή με καπνογόνα οι συνοπαδοί τους, οι Bad Blue Boys όπως είναι το όνομα των σκληροπυρηνικών οπαδών της κροατικής ομάδας.
Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα κροατικά ΜΜΕ, συνέβη και ένα επεισόδιο, όταν ένα άτομο απ’ τους παρευρισκόμενους επιτέθηκε σε καμεραμάν φωνάζοντάς του «Θα σε γ@@@@@».
Dobrodošli kući braćo! 🍻
Bad Blue Boys 🇭🇷ZagrebThe Boys Are Back in Town@hooliganscz1999 ✌️🍻 pic.twitter.com/zPVQNQbcNk
— Tomislav Švenda (@svenda_tomislav) December 10, 2023
- Μητσοτάκης: Εκβιασμοί μετά το «όχι» των αγροτών: Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα, τα μπλόκα υπονομεύουν τα αιτήματα
- Συναγερμός στην Αυστραλία: Τουλάχιστον 10 τραυματίες από πυροβολισμούς στην πιο γνωστή παραλία του Σίδνεϊ
- To άσυλο και οι ιστορίες του
- Μισός αιώνας Star Wars – Η πρώτη επική ταινία του Τζορτζ Λούκας επιστρέφει στις σκοτεινές αίθουσες το 2027
- Αποκάλυψη για τις φυλακές Αλκατράζ – Γι’ αυτόν τον λόγο έγινε δυνατή η μεγαλύτερη απόδραση στην ιστορία
- Ποιες είναι οι τέσσερις ομάδες που θέλουν τον Αντετοκούνμπο (vid)
- Ηράκλειο: Άφαντος ο 33χρονος γιατρός – «Το μόνο που θέλω, να είναι ζωντανός» λέει ο πατέρας του
- Από το Βατικανό στον Καναδά: Επιστρέφουν πολιτιστικά αντικείμενα ιθαγενών κοινοτήτων έναν αιώνα μετά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 14.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/howen-ac0WfQ3F6dw-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442