Νέα Φιλαδέλφεια: Ακόμα δέκα Κροάτες ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους για τα αιματηρά επεισόδια
Τους επιβλήθηκε απαγόρευση εισόδου στη χώρα μας για παρακολούθηση αθλητικών αγώνων και καταβολής εγγυοδοσιας 1.000 ευρώ.
Άλλοι δέκα Κροάτες κατηγορούμενοι για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που είχαν σαν αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του Μιχάλη Κατσούρη αφέθηκαν ελεύθεροι με διάταξη των αρμόδιων ανακριτών.
Και σε αυτούς όπως και στους πρώτους είκοσι επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας για παρακολούθηση αθλητικών αγώνων και τη καταβολής εγγυοδοσιας χιλίων ευρώ ο καθένας.
Συνολικά έχουν υποβληθεί περί τις 95 αιτήσεις αποφυλάκισης από Κροάτες κατηγορούμενους.
Τι είπαν στις συμπληρωματικές απολογίες τους οι 105 συλληφθέντες
Από τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου μέχρι και την Τετάρτη, κλήθηκαν σε συμπληρωματική απολογία, οι 105 κατηγορούμενοι που είχαν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια τον περασμένο Αύγουστο που είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο του οπαδού της ΑΕΚ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι επέμειναν στα όσα έχουν υποστηρίξει στις κύριες απολογίες τους.
- Το διαχρονικό πρόβλημα της αστυνομικής ατιμωρησίας ΙΙ
- The Expla-in Project | Αντώνης Σαμαράς: Πώς έφτασε στον Άρειο Πάγο για το Predator
- «Μια ζωή. Ο μονόλογος μιας μοδίστρας»: Εξαντλούνται τα εισιτήρια για τις καλοκαιρινές παραστάσεις
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Αυξάνονται οι νεκροί στην Κίνα από τις κατολισθήσεις
- Μήπως ήρθε ο καιρός να κάνεις «ανακωχή» με το στρες;
- Στον «πάγο» και το 2027 δύο φόροι για τα ακίνητα
- Κρήτη: Σεισμός 3,7 Ρίχτερ στο Λασίθι τη νύχτα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442