Τρεις παίκτες είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση από τους Σακραμέντο Κινγκς μέσω trade μέχρι το φετινό deadline.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Aroyalpain», οι Ντέιβον Μίτσελ, Χάρισον Μπαρνς και Κέσλερ Έντουαρντς ενδέχεται να μην τελειώσουν τη σεζόν στο Σακραμέντο.
Τα σενάρια για ανταλλαγή και ο Βεζένκοφ
Ο ρόλος τους στο ροτέισον του Μάικ Μπράουν ολοένα και περιορίζεται και οι τρεις δεν θα δυσκολευτούν να βρουν τον νέο σταθμό στην καριέρα τους αφού υπάρχουν αρκετές ομάδες που τους παρακολουθούν.
Αξίζει να σημειωθεί πως από το ρεπορτάζ απουσιάζει το όνομα του Σάσα Βεζένκοφ, που δεν θεωρείται φευγάτος, γεγονός που επιβεβαιώνει πως υπάρχει ικανοποίηση προς το πρόσωπό του από τον οργανισμό των Κινγκς.
Η ήττα από τους Κλίπερς και η εμφάνιση του Σάσα
Για 20 λεπτά έμεινε στο παρκέ ο Σάσα Βεζένκοφ στην ήττα των Κινγκς από τους Κλίπερς με 119-99, αλλά το ματς είχε ήδη κριθεί όταν ο Βούλγαρος φόργουορντ πήρε τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
Ο Καουάι Λέοναρντ ήταν ο πρώτος σκόρερ των Κλίπερς, με 31 πόντους (2/3 τρίποντα), 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Ακολούθησαν, με 15 οι Τζέιμς Χάρντεν και Νόρμαν Πάουελ, ενώ 10 έβαλε ο Τέρενς Μαν.
Για τους Κινγκς 17 πόντους και 7 ριμπάουντ είχε ο Κίγκαν Μάρι, ενώ ο Ντομάντας Σαμπόνις πέτυχε double-double με 15 πόντους και 10 ριμπάουντ.
Στο 13-9 το ρεκόρ του Σακραμέντο, στο 13-10 ανέβηκαν οι Κλίπερς.
Η στατιστική απεικόνιση του Βεζένκοφ:
9 πόντοι 3/4 δίποντα 1/3 τρίποντα 3 ριμπάουντ 2 ασίστ 1 κλέψιμο 1 στο +- σε 20′
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την αναμέτρηση με την Μονακό, την οποία δεν πρέπει να υποτιμήσει ο Ολυμπιακός, ενώ τοποθετήθηκε και για τα… κιλά του Κόρι Τζόσεφ.
Ο πρόεδρος της Μπέτις βρίσκεται στην Αθήνα και παραχώρησε δηλώσεις στο πλαίσιο της αναμέτρησης των «βερδιμπλάνκος» με τον Παναθηναϊκό (12/3, 19:45), στη φάση των «16» του Europa League.