Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκάλυψη Μπράουν για Βεζένκοφ: «Θα παίζει γιατί είναι καλός μπασκετμπολίστας…»

Αποκάλυψη Μπράουν για Βεζένκοφ: «Θα παίζει γιατί είναι καλός μπασκετμπολίστας…»

Ο προπονητής του Σάσα Βεζένκοφ, Μάικ Μπράουν, εξήγησε πως ο Βούλγαρος φόργουορντ θα κερδίσει περισσότερο χρόνο στο παρκέ.

Ο Σάσα Βεζένκοφ έκανε ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια στη νίκη των Κινγκς επί των Σανς σημειώνοντας ρεκόρ πόντων στο ΝΒΑ (14) και ο προπονητής του, Μάικ Μπράουν, εξήγησε πως ο Βούλγαρος φόργουορντ θα κερδίσει περισσότερο χρόνο στο παρκέ. Την ίδια ώρα είπε πως δεν τον θεωρεί τον «παραδοσιακό rookie», αφού ήδη στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε μεγάλα ματς παίρνοντας μεγάλα σουτ.

O Βεζένκοφ θυμίζουμε πως είχε πολύ θετική παρουσία, καθώς τελείωσε το ματς με 14 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 3 κλεψίματα, με 2/3 τρίποντα, 3/4 δίποντα και 2/2 βολές σε περίπου 20 λεπτά συμμετοχής.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Σάσα ξέρει να παίζει. Δεν είναι ο παραδοσιακός rookie. Έχει βρεθεί σε μεγάλες στιγμές, σε μεγάλα παιχνίδια, έχει πάρει μεγάλα σουτ και έχει βρεθεί αντιμέτωπος με πολλά διαφορετικά είδη άμυνας. Όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο άνετα θα νιώθει πάνω στο παρκέ σε διαφορετικές συνθήκες. Σκόραρε με διαφορετικούς τρόπους, έκανε κοψίματα, πήρε επιθετικά ριμπάουντ, έβαλε τρίποντα. Είναι ένας έμπειρος παίκτης που ξέρει πώς να παίζει και να εκμεταλλεύεται τα πλεονεκτήματα που του δίνει η αντίπαλη άμυνα.

Είναι σε θέση να το κάνει αυτό, γιατί παίρνει λίγο περισσότερο χρόνο και νιώθει λίγο πιο άνετα. Θέλουμε να έχουμε την ικανότητα να τον κρατήσουμε στο παρκέ, όσο περισσότερο μπορούμε. Όσο προσπαθεί να μας βοηθάει αμυντικά και μπορούμε να βρούμε τα σωστά matchup για όλους τους παίκτες που είναι στον αγωνιστικό χώρο, θα παίζει, γιατί είναι ένας πολύ καλός μπασκετμπολίστας και πήραμε μία γεύση από αυτό κόντρα στους Σανς».

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024