Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Ο Παναιτωλικός φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης (25/11, 17:30) για τη 12η αγωνιστική της Super League, σε μια δύσκολη αναμέτρηση για την ομάδα του Αγρινίου.
Ο Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή των Αγρινιωτών για το ματς κόντρα στους Ερυθρόλευκους από την οποία θα απουσιάσουν οι μακροχρόνια τραυματίες Καρέλης και Μπακάκης, ο Σενγκέλια, ο οποίος τραυματίστηκε με την εθνική Γεωργίας αλλά και ο Μαλής που ένιωσε ενοχλήσεις στη χθεσινή προπόνηση.
Ποιοι παίκτες είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό
Επίσης, εκτός έμεινε και ο Γκράτερολ ο οποίος είχε υποχρεώσεις με την εθνική Βενεζουέλας και επέστρεψε μόλις χθες. Αντιθέτως, επιστρέφει ο Χουάνπι, αφού εξέτισε την ποινή του.
Τι είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ για την ομάδα του Παναιτωλικού:
«Πρέπει να συνεχίσουμε να προοδεύουμε, να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να διορθώνουμε λάθη. Πρέπει να συνεχίσουμε να τελειοποιούμε την ταυτότητα μας. Αυτό θέλουμε να βλέπουμε σε κάθε παιχνίδι. Να διορθώνουμε πράγματα και να προχωράμε. Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου εύκολο.
Θα αντιμετωπίσουμε τον Παναιτωλικό που είναι μια ομάδα που συνεχώς βελτιώνεται στα τελευταία παιχνίδια. Πιθανότατα θα προσπαθήσουν να μας δυσκολέψουν με μια κλειστή άμυνα και εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ υπομονετικοί, να έχουμε ακρίβεια στις μεταβιβάσεις μας και πρέπει όλα αυτά να τα κάνουμε σε ένα άδειο γήπεδο, χωρίς τον κόσμο μας που θα μας λείψει πάρα πολύ».
Ο Ολυμπιακός έκανε μια καλή προπόνηση απέναντι στο Παλαιό Φάληρο, νίκησε 24-7 και τώρα στρέφει την προσοχή του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Μπρέσια για το Champions League.
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζητά με καταγγελία της την τιμωρία των Γιώργου Μπαρτζώκα και Εβάν Φουρνιέ για όσα έγιναν στο πρόσφατο ματς του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο.
Η Ρεάλ Μαδρίτης απέκλεισε τη Μάντσεστερ Σίτι με δύο νίκες στη φάση των «16» του Champions League και οι οπαδοί της Βασίλισσας που ταξίδεψαν για τη ρεβάνς είχαν διάθεση για καζούρα στον Πεπ Γκουαρντιόλα…