Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 0-1: Μεγάλη νίκη στο Αγρίνιο με τον Μιριτέλο

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 0-1: Μεγάλη νίκη στο Αγρίνιο με τον Μιριτέλο

Μπορεί να έπαιζε με 10 παίκτες για πάνω από είκοσι λεπτά, αλλά ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να πάρει τη νίκη στην έδρα του Παναιτωλικού χάρη στο γκολ του Μιριτέλο.

Απέδρασε με το διπλό από το Αγρίνιο ο Αστέρας Τρίπολης. Έπειτα από ένα ματς με αρκετές μονομαχίες, αρκετό πάθος, ένταση και μια αποβολή, οι Αρκάδες κατάφεραν να επικρατήσουν με 1-0 επί του Παναιτωλικού, χάρη στο τέρμα του Μιριτέλο από το 8′.

Με δέκα παίκτες από το 66′ οι φιλοξενούμενοι, λόγω αποβολής του Καρμόνα. Στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 11 βαθμούς πλέον ο Αστέρας Τρίπολης. Στην 12η με έξι ο Παναιτωλικός.

Ενα γκολ έκανε τη διαφορά στο Αγρίνιο

Οι Αρκάδες μπήκαν πιο δυναμικά στην αναμέτρηση και κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 8′, χάρη στο τέρμα του Μιριτέλο, έπειτα από κόντρα.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση της, φτάνοντας κοντά στην ισοφάριση, ωστόσο η προσπάθεια του Πέδρο σταμάτησε στο δοκάρι.

Κράτησε το μηδέν και έφτασε στο τρίποντο

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό της αναμέτρησης δεν άλλαξε, με τον Παναιτωλικό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Το παιχνίδι για τον Αστέρα έγινε ακόμα πιο δύσκολο στο 66ο λεπτό, όταν ο Καρμόνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ωστόσο η ομάδα του Ράσταβατς κατάφερε να ανταπεξέλθει εξαιρετικά στα εναπομείναντα λεπτά, φτάνοντας έτσι σε ένα πολύτιμο τρίποντο.

Παναιτωλικός: Καπίνο, Μάλης, Ντουάρτε Μπ., Μλάντεν, Σίλβα, Λιάβας, Μπαλντάσαρα, Χατζηθεοδωρίδης, Χουάνπι, Πέδρο, Ντουάρτε Φ.

Αστέρας: Παπαδόπουλος, Καστάνο, Τζουκάνοβιτς, Χουχούμης, Μουνάφο, Σουρλής, Ρίτζις, Καλτσάς, Μπαρτόλο, Μιριτέλο.

Sports in

«Ο αθλητισμός καλλιεργεί την κοινωνική συμπεριφορά»

Έντονα και ανησυχητικά φαινόμενα εντός και εκτός των σχολικών μονάδων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν προβληματίσει την κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024