Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 0-1: Μεγάλο «διπλό» στο 88'

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 0-1: Μεγάλο «διπλό» στο 88′

Η Λαμία χάρη σε ένα γκολ του Τσιλούλη στο 88ο λεπτό πήρε μια σπουδαία νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης με 0-1 που την τοποθετεί στην πεντάδα.

Μια φάση ήταν υπέρ-αρκετή για την Λαμία μέσα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ώστε η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου να φύγει με το πολύτιμο τρίποντο από την Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα (0-1).

Χρυσός σκόρερ για την ομάδα της Φθιώτιδας ο Σωτήρης Τσιλούλης, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε μια εξαιρετική σέντρα του Τσόσιτς και από κοντινή απόσταση έκανε το τελικό 0-1 με κεφαλιά στο 88′.

Με την τεράστια νίκη της μέσα στην Τρίπολη, η Λαμία ανεβαίνει -έστω και προσωρινά- στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League, φτάνοντας τους 15 βαθμούς και αφήνοντας τους γηπεδούχους στους 8 βαθμούς και την ένατη θέση.

Ο Αστέρας ήταν αυτός που ξεκίνησε πιο δυνατά την αναμέτρηση με ένα σουτ του Μπαρτόλο στο πέμπτο λεπτό το οποίο είχε απάντηση από τον Κοσέλεφ.

Πέρα από αυτή τη φάση τίποτα άλλο δεν είχε ενδιαφέρον από το πρώτο μέρος της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια στο μηδέν.

Ο Αστέρας ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, όπως ακριβώς και το πρώτο. Στο 47ο λεπτό Μιριτέλο και Σουρλής δεν κατάφεραν να κερδίσουν από κοντινή απόσταση τον Κοσέλεφ.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τη Λαμία πριν το γκολ ήρθε στο 82΄, όταν ο Τσόσιτς σούταρε με το αριστερό με καλές προϋποθέσεις αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 88΄η συνεργασία σε μικρό χώρο από τους Τζαγκόεφ και Τσόσιτς κατέληξε με την εξαιρετική σέντρα του τελευταίου προς τον Τσιλούλη ο οποίος με κεφαλιά εξ επαφής έκανε το τελικό 0-1.

Sports in

Η Ευρωλίγκα απαξιώνει το προϊόν της

Δεν νοείται ιδιαίτερα σήμερα, να υπάρχουν παραβάσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με το χρόνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024