Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ατρόμητος – Παναιτωλικός 3-2: Ο Βέργος έβαλε τέλος στην κατρακύλα

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 3-2: Ο Βέργος έβαλε τέλος στην κατρακύλα

Στο ντεμπούτο του Σάσα Ίλιτς στον πάγκο του ο Ατρόμητος έκανε επιτέλους σεφτέ στη Super League καθώς επικράτησε 3-2 του Παναιτωλικού σε ματς-θρίλερ με λυτρωτή τον Βέργο.

Απίθανη ματσάρα στο Περιστέρι με νικητή τον Ατρόμητο! Ακατάλληλο για καρδιακούς ήταν το πρώτο τρίποντο (3-2) της ομάδας του Περιστερίου στη Super League, αφού χρειάστηκε ανατροπή και γκολ στις καθυστερήσεις το οποίο πέρασε από σαράντα κύματα μέχρι να μετρήσει και να λυτρώσει τους γηπεδούχους στο ντεμπούτο του Σάσα Ίλιτς στον πάγκο τους.

Μεγάλη εμφάνιση από τον Ρομπάιγ που πέτυχε δύο γκολ ενώ είχε και δοκάρι, αλλά ο πιο καθοριστικός ποδοσφαιριστής του γηπέδου ήταν ένας πρώην παίκτης του Παναιτωλικού. Ο λόγος για τον Νίκο Βέργο που πέτυχε το «χρυσό» γκολ στις καθυστερήσεις, άνοιξε λογαριασμό με τη νέα του ομάδα και έδωσε μεγάλη βαθμολογική ανάσα στον Ατρόμητο που δεν είχε περιθώρια για άλλη απώλεια.

Ο Παναιτωλικός ήταν η ομάδα που κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο αφού αν και δεν είχε την κατοχή της μπάλας, ήταν πολύ πιο απειλητικός. Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Ιμερέκοφ «έσωσε» στο πλασέ του Ντουάρτε τον Ατρόμητο, ενώ ο ίδιος παίκτης δεν έκανε καλό τελείωμα για τους φιλοξενούμενους στο 13′.

Με την τρίτη όμως ο Ντουάρτε κατάφερε να βρει δίχτυα με το στήθος στο 24′ και να κάνει το 0-1, αν και αρχικά το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο διαιτητής Παπαδόπουλος θεώρησε πως ο σκόρερ είχε κάνει χέρι. Σε όλα αυτά ο Ατρόμητος είχε να αντιπαρατάξει μία αλλά πολύ μεγάλη ευκαιρία όταν λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Γιουμπιτάνα αστόχησε απέναντι από τον Καπίνο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 49′ με ωραία προσπάθεια του Ρομπάιγ. Ο Γάλλος μάλιστα είχε και δοκάρι λίγο πριν κάνει την ανατροπή στο 73′ με τελείωμα από κοντά. Τρία λεπτά αργότερα μάλιστα είχε ευκαιρία και για χατ-τρικ, με τον Παναιτωλικό να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 82′ μετά από λάθη της άμυνας του Ατρόμητου.

Κι εκεί που όλα έδειχναν πως οι Περιστεριώτες δεν θα τα καταφέρουν ούτε αυτή τη φορά, ήρθε ο Βέργος που σκόραρε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ύστερα από φάση διαρκείας, αλλά είδε αρχικά το γκολ του να ακυρώνεται. Μετά από περίπου έξι λεπτά που η φάση ελέγχθηκε από το VAR, ωστόσο, ο Παπαδόπουλος έδειξε σέντρα και έγινε το 3-2. Στο ενδέκατο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε ο Πέρες του Παναιτωλικού με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ατρόμητος (Ίλιτς): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Ασεβέδο, Ιμερέκοφ, Γκονζάλες (102’ Τσακμάκης), Κουντέ (63’ Έρλινγκμαρκ), Καμαρά, Ρομπάιγ (83’ Φριντζόνσον), Γιουμπιτάνα (46’ Βαλένσια), Αντζιέλσκι (63’ Βέργος).

Παναιτωλικός (Πετράκης): Καπίνο, Μαλής, Ντουάρτε, Μλάντεν, Σίλβα, Λιάβας, Πέρες, Χατζηθεοδωρίδης (83’ Ντίας), Χουάνπι (88’ Ξενιτίδης), Πέδρο, Ντουάρτε (66’ Βοΐλης).

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024