Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέλος από τον Ατρόμητο ο Κόλμαν

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Κόλμαν

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Ουαλό προπονητή, Κρις Κόλμαν

Επίσημη μορφή στο διαζύγιο με τον Κρις Κόλμαν έδωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος.

Ο Ουαλός τεχνικός αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Περιστερίου, μετά την άσχημη έναρξη στην αρχή του πρωταθλήματος και αποκορύφωμα την βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό με 5-0.

Πλέον η ομάδα του Ατρομήτου βρίσκεται στην αναζήτηση νέου προπονητή, μετά από τον Ιανουάριο του 2022, όταν και είχε προσληφθεί ο 53χρονος προπονητής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Ολοκληρώθηκε η συνεργασία της ομάδας μας με τον Κρις Κόλμαν.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Κρις Κόλμαν.

Έπειτα από συζητήσεις της διοίκησης με τον προπονητή αποφασίστηκε από κοινού ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι η ενδεδειγμένη προκειμένου να αλλάξει η πορεία της ομάδας εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται πλέον ο Ατρόμητος, μετά την κοινή απόφαση να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους με τον Κριν Κόλμαν

Ο Ατρόμητος θέλει να ευχαριστήσει τον Κρις Κόλμαν για την προσφορά του στην ομάδα μας, από τη στιγμή που την ανέλαβε σε πολύ δύσκολες στιγμές, αποτελώντας υπόδειγμα αφοσίωσης και εργατικότητας προς το Αστέρι.

Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου τον Ιανουάριο του 2022 και παρέμεινε στον πάγκο σε 61 αναμετρήσεις.

Κόουτς, θα ανήκεις για πάντα στην οικογένεια του Ατρόμητου και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

Το μήνυμα του Ουαλού:

«Οι τελευταίες μέρες αποτέλεσαν από τις πιο δύσκολες στη ζωή μου και στην καριέρα μου. Μετά το τελευταίο αρνητικό αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό, συναντηθήκαμε με τη διοίκηση και αποφασίσαμε ότι το καλύτερο για τον Ατρόμητο είναι να χωρίσουν οι δρόμοι μας αυτή τη χρονική στιγμή.

Θέλω να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του Ατρόμητου, που από την πρώτη μέρα της παρουσίας μου στην ομάδα με έκανε νιώσω μέλος της και αποχωρώντας νιώθω ότι πραγματικά στην Ελλάδα και πολύ περισσότερο στο Περιστέρι έχω πλέον ένα δεύτερο σπίτι.

Φυσικά, θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο της ομάδας για την αγάπη που μου έδειξε στις καλές στιγμές και ειδικότερα στις δύσκολες, έχοντας περάσει πολλά σε αυτά τα περίπου δύο χρόνια, που είχα την τιμή να είμαι προπονητής στον Ατρόμητο και μάλιστα στα 100ά του γενέθλια.

Η ομάδα μας αποτελείται από ανθρώπους που την αγαπούν σε τεράστιο βαθμό, διαθέτει ένα εξαιρετικό ρόστερ και με την απαραίτητη στήριξη του κόσμου, που πάντα είναι «παρών», είμαι σίγουρος ότι βρει ξανά τον δρόμο των επιτυχιών.

Ατρόμητε, ευχαριστώ για όλα!

Κρις Κόλμαν».

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024