Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι γραμμές στο VAR μπαίνουν λάθος, στο «απόσπασμα» ο Παπαπέτρου που αλλοίωσε το αποτέλεσμα στο ΑΕΚ - Ατρόμητος

Οι γραμμές στο VAR μπαίνουν λάθος, στο «απόσπασμα» ο Παπαπέτρου που αλλοίωσε το αποτέλεσμα στο ΑΕΚ – Ατρόμητος

Το φωνάζει εδώ και πολύ καιρό ο Ολυμπιακός. Οι γραμμές στο VAR μπαίνουν από ανθρώπους και αυτοί αποφασίζουν, όπως αποφάσισε ο Παπαπέτρου ευνοώντας την ΑΕΚ. Κάτι πλέον που παραδέχεται η ΚΕΔ και οδηγεί σε τιμωρία τον διαιτητή.

Χρειάστηκε να συμβούν πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο όπως αυτό που συνέβη το βράδυ της Πέμπτης στην ΟΠΑΠ Αρένα. Ένα γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γιατί απλά ο Varιστας αποφάσισε να βάλει τις γραμμές εκεί που θέλει. Όχι σωστά, αλλοιώνοντας την πορεία ενός αγώνα.

Κάτι που παραδέχεται πλέον η ΚΕΔ οδηγώντας τον Παπαπέτρου και τον AVAR στο ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο «απόσπασμα». Σας θυμίζει κάτι αυτή η ιστορία; Είναι αυτό που φωνάζει καιρό τώρα ο Ολυμπιακός για την λογική των Ελλήνων διαιτητών στο VAR, που έχει οδηγήσει υπό την «ομπρέλα» της ΚΕΔ, σε μια σειρά αδικιών.

Σαν την χθεσινή στην ΟΠΑΠ Αρένα που ήρθε να επιβεβαιώσει την διαιτητική «σφαγή» του Ατρομήτου, στο 2-1 που δημιουργήθηκε μέσω των αποφάσεων του Παπαδόπουλου και του βοηθού του Σάββα, που υπέδειξε το οφσάιντ αλλά και του Παπαπέτρου στο VAR.

Τόσο στο οφσάιντ που είδε μόνο αυτός και για το οποίο πλέον η ΚΕΔ παραδέχεται ότι έβαλε λάθος τις γραμμές όσο και για το 2-1 στο πέναλτι που κέρδισε ο Μάνταλος αλλά νωρίτερα είχε… πασάρει με το χέρι ο Ζίνι. Είχε προηγηθεί η σφοδρή αντίδραση του Ατρομήτου που με επιστολή του στην ΚΕΔ και τον Σταύρο Μάνταλο ζήτησε το αυτονότητο, την άμεση τιμωρία των διαιτητών και κυρίως του Παπαπέτρου που μάλιστα ο έχοντας χρέη αρχιδιαιτητή, Μάνταλος τον είχε ορίσει και στο επόμενο ματς του Ατρομήτου.

Όπου λογικά δεν θα είναι μετά τις εξελίξεις, όπως λογικά δεν θα είναι για πολύ καιρό πλέον. Με την ΚΕΔ να σύρεται ουσιαστικά στο «στριπτίζ» με αφορμή το σκάνδαλο στη Νέα Φιλαδέλφεια δικαιώνοντας με ηχηρό τρόπο τον Ολυμπιακό που τόσο καιρό κάνει αγώνα για να αποδείξει το «σύστημα» που έχει καταφέρει, γιατί περί κατορθώματος δυστυχώς πρόκειται, να μετατρέψει ακόμη και το πιο σύγχρονο μηχάνημα για να μην υπάρχει αδικία, σε «εργαλείο» για τα «έργα» τους…

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024