Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 5-0: «Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 5-0: «Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο

Ο Παναθηναϊκός «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο και επικράτησε εύκολα του Ατρόμητου (5-0) για τον εξ’ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής της Super League. Με δέκα παίκτες οι Περιστεριώτες από το 45′.

Ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα κόντρα στην Ατρόμητο στη Λεωφόρο για τον εξ’ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής της Super League. Στο 45′ η ομάδα του Κόουλμαν έμεινε με δέκα παίκτες με απευθείας κόκκινη κάρτα του Ασεβέδο, ενώ και ο Ζέκα στο δεύτερο ντεμπούτο του αποβλήθηκε στο 85′.

Εξαιρετική εμφάνιση από Παλάσιος που έβαλε γκολ, μοίρασε ασίστ και κέρδισε το πέναλτι.

Το ματς

Με την πρώτη ουσιαστικά επίθεση οι πράσινοι πήραν κεφάλι στο σκορ. Ο Μλαντένοβιτς επιχείρησε τη σέντρα από τα αριστερά με τον Τζούρισιτς να πηδάει και να παίρνει την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Τσιντώτα.

Η πρώτη στιγμή για τους Περιστεριώτες ήρθε στο 11′ με τον Νίκο Βέργο. Ο 27χρονος επιθετικός σούταρε λίγο έξω από την περιοχή των πράσινων αλλά η μπάλα πέρασε λίγα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι του Λοντίγκιν.

Ο Παναθηναϊκός δεν απειλούσε ιδιαίτερα αλλά κατάφερε να φτάσει στο δεύτερο γκολ με τον Παλάσιος. Ο Τζούρισιτς έδωσε την μπάλα στον Αργεντίνο και αυτός από διαγώνια θέση έκανε το 2-0 για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς.

Στο 44′ ο σκόρερ του δεύτερου γκολ κέρδισε την κόκκινη κάρτα, άρα και αποβολή, του Ασεβέδο μετά από σπρώξιμο του αμυντικού του Ατρομήτου στα όρια της περιοχής. Ύστερα από έλεγχο στο VAR ο Μανούχος έδειξε την άσπρη βούλα με τον Σπόραρ να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ευστοχεί για το 3-0.

Στο 58′ ο Κάρλος Ζέκα μέσα σε αποθέωση πραγματοποίησε το δεύτερο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού παίρνοντας την θέση του Βιλένια. Ένα λεπτό αργότερα ο Φρίτζιονσον έκανε το λάθος με τον Σπόραρ να παίρνει την μπάλα και να ξεπερνάει τον Τσιντώτα στρώνοντάς την στον Τζούρισιτς, ο οποίος με διπλή κόντρα έκανε το 4-0.

Στο 86′ ο Κάρλος Ζέκα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες. Το «κερασάκι στην τούρτα» (5-0) έβαλε ο Γερεμέγιεφ έπειτα από κεφαλιά-ασίστ του Παλάσιος στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης (79’ Κώτσιρας), Σένκεφελντ, Γέντβαϊ (58’ Αράο), Μλαντένοβιτς, Τζούρισιτς (79’ Ιωαννίδης), Πέρεθ, Βιλένα (58’ Ζέκα), Παλάσιος, Σπόραρ (69’ Γερεμέγεφ), Βέρμπιτς.

Ατρόμητος: Τσιντώντας, Κεσχρίντα (87’ Κιβρακίδης), Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Αγκιμπού Καμαρά, Ερλινγκμαρκ, Γκονζάλες, Γιουμπιντάνα (46’ Ιμερέκοφ), Βέργος (68’ Ανγκιέλσκι), Βαλένσια (69’ Κουέν).

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024