Η Ατλέτικο Μαδρίτης χάρη στο πέναλτι του Γκριζμάν στο 90′ πανηγύρισε ένα σπουδαίο τρίποντο που την κράτησε μέσα στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας μετά από εννιά αγωνιστικές.
Κάπως έτσι, μετά τις νίκες κόντρα σε Ρεάλ, Οσασούνα και Κάντιθ διεύρυνε ακόμη περισσότερο το σερί της στη La Liga.
Στο 22′ ο Κόκε με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Λίνο στην αριστερή πλευρά και εκείνος με τελείωμα από διαγώνια θέση έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.
Η Ρεάλ Σοσιεδάδ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης, καθώς σε αντεπίθεση ο Ογιαρθάμπαλ νίκησε σε τετ-α-τετ τον Γιαν Όμπλακ και έφερε το ματς στα ίσα.
Η ομάδα του Σιμεόνε λυτρώθηκε στο 90′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκριζμάν μετά από το χέρι που δόθηκε πάνω στον Φερνάντεθ.
Ανετη και ωραία η Μπαρτσελόνα νίκησε 3-1 την Μπέτις με δυο γκολ του Ραφίνια και ένα του Κανσέλο. Οι φιλοξενούμενοι δεν πρόλαβαν να χαρούν το 2-1. Μεγάλες στιγμές στο αντίο του Λεβαντόφσκι