Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου άλλαξαν οι ισορροπίες στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο αφού οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και αποβολή του Ασεβέδο για μαρκάρισμα στον Παλάσιος.
Ο Μανούχος αρχικά δεν υπέδειξε παράβαση, αλλά κλήθηκε στο VAR να δει τη φάση και αποφάσισε να δώσει πέναλτι, αποβάλλοντας τον παίκτη των φιλοξενούμενων.
Ο Σπόραρ έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα και έγραψε το 3-0 για την ομάδα του στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με το ματς να αποκτά πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Η αποστολή της Άρσεναλ στον τελικό του Champions League, κόντρα στην Παρί, θα είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη και ο Αρτέτα ψάχνει τρόπους για να αιφνιδιάσει τους Παριζιάνους
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν ενόψει του Game 4 με τη Βαλένθια τοποθετήθηκε μέσω γραπτής δήλωσης, χωρίς να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου.