Δήμος Καβάλας: Ξεκίνησαν οι εργασίες εκσυγχρονισμού των υποδομών του Πηλοθεραπευτηρίου Κρηνίδων
Ξεκίνησαν στο Δήμο Καβάλας οι εργασίες εκσυγχρονισμού των υποδομών του Πηλοθεραπευτηρίου Κρηνίδων προκειμένου να αναβαθμιστεί λειτουργικά αισθητικά ο χώρος.
Ξεκίνησαν οι εργασίες εκσυγχρονισμού των υποδομών του Πηλοθεραπευτηρίου Κρηνίδων με το έργο στοχεύει την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του εν λόγω χώρου, καθώς και στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους χρήστες.
Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά ο δήμος Καβάλας το έργο περιγράφεται ως ακολούθως:
- Κατασκευή 10 οικίσκων τουριστικής χρήσης, ένας εκ των οποίων θα εξυπηρετεί ΑμεΑ, με σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών διαμονής και παράλληλα τη φιλοξενία σε 12μηνη βάση
- Μετατροπή υφιστάμενων κτηρίων camping σε χώρους ατομικής πηλοθεραπείας και υδροθεραπείας
- Εκσυγχρονισμός των χώρων καταιονισμού και αποδυτηρίων ανδρών και γυναικών.
- Μετατροπή στεγάστρου εισόδου σε κλειστό χώρο αναμονής, προκειμένου να διευκολυνθεί η παραμονή των επισκεπτών σε όλες τις καιρικές συνθήκες, με σκοπό την επέκταση της περιόδου λειτουργίας του Πηλοθεραπευτηρίου.
- Διακόσμηση-διαμόρφωση του υφιστάμενου εστιατορίου, για παροχή γευμάτων στους επισκέπτες.
- Διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου και του χώρου λιμνών και πρασίνου, που θα συμβάλλουν στην βελτίωση της αισθητικής αλλά και των όρων ασφάλειας.
- Υπαίθρια δεξαμενή υδροθεραπείας – υδρομασάζ (πισίνα)
- Κατασκευή δύο, μικρού μεγέθους, ανοιχτών τεχνητών δεξαμενών ιαματικού νερού.
- Εγκατάσταση ποσιθεραπείας.
- Εκσυγχρονισμό εξοπλισμού και επίπλωσης (ερμάρια spa κ.α.)Τα στοιχεία του έργου
Το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και ο συνολικός του προϋπολογισμός, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Καβάλας είναι 2.960.000 ευρώ.
Αναφορικά με τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης του έργου ορίζεται στους 12 μήνες.
- Προϊστορικός οργανισμός των 8 μέτρων ανήκε σε «χαμένο παρακλάδι της ζωής»
- Παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου ο Τσιτσιπάς: «Ήταν άψογος στα κρίσιμα σημεία»
- Εξεταστική – ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατάθεση για 13 χρόνια πριν – «Καμία σχέση με τη συντονισμένη απάτη που βλέπουμε σήμερα»
- Greek Tourism on Track for Record Revenues in 2025
- Άμεση αντίδραση σε πλημμυρικά φαινόμενα στην Καλαμάτα
- Ο Σπαλέτι απάντησε σε… προπονητή της εξέδρας: «Αν δεν σου αρέσει η Γιουβέντους, κάτσε σπίτι» (vid)
- Στέφανος Παπαδόπουλος: «Σκέφτηκα να αποσύρω τη μήνυση κατά του Γιώργου Μαζωνάκη»
- Καιρός: Βροχές στην Αττική το απόγευμα και τη νύχτα – Πώς θα εξελιχθούν τα καιρικά φαινόμενα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442