Ακόμη δεν έχει κάτσει η… σκόνη από την αφαίρεση των δέκα βαθμών από την Έβερτον για παραβίαση των οικονομικών κανόνων της Premier League και φαίνεται πως οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και συνεχείς στο «Νησί».
Πιο συγκεκριμένα η τιμωρία των «ζαχαρωτών» όπως όλα δείχνουν θα ανοίξει τον δρόμο και για τις υπόλοιπες με την Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι να είναι ήδη στο… σκαμνί.
Σε δύσκολη κατάσταση και η Μάντσεστερ Σίτι
Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο στόχαστρο της λίγκας και εφόσον κριθούν ένοχες τότε ο υποβιβασμός είναι κάτι παραπάνω από ορατός.
Η ανάρτηση για τη Σίτι
🚨 Manchester City are being warned they could face their D-day over financial fair play as early as next year – and «all hell will break loose» if they lose.
Για το παραπάνω ενδεχόμενο μίλησε και ο πρώην σύμβουλος της Σίτι, Στέφαν Μπόρσον, αποκαλύπτοντας πως η δίκη θα γίνει στα μέσα του νέου έτους.
«Πολλά μπορούν να συμβούν στη Σίτι εάν κριθεί ένοχη. Θα είναι πολύ σοβαρό. Μια τεράστια ιστορία, όχι μόνο για το ίδιο το ποδόσφαιρο, αλλά γενικότερα. Θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση. Κοιτώντας το από την ποδοσφαιρική πλευρά, είναι απίθανο να μη δούμε τον υποβιβασμό της ομάδας, εάν τελικά κριθεί ένοχη. Λογικά θα μάθουμε την απόφαση μέσα στο 2024», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπόρσον.
LIVE: Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός για τη 15η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Ρίχνουν τους τόνους Σλοτ και Σαλάχ στην ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους μετά τη συνάντηση που είχαν. Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Αιγύπτιος για το ματς με την Μπράιτον (13/12, 17:00).