Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη αυτό το διάστημα μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ θεάτρου και των υπόλοιπων καλλιτεχνικών υποχρεώσεων της με το τραγούδι. Παράλληλα δηλώνει πολύ ερωτευμένη και ενθουσιασμένη στο πλευρό του νέου της συντρόφου Ανδρέα Συρίγου. Η τραγουδίστρια βρέθηκε προσκεκλημένη στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Τετάρτης, με αφορμή την θεατρική παράσταση «Η εκατομμυριούχος», όπου πρωταγωνιστεί μαζί με τον Νίκο Κουρή.
Στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο για τον ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, η γνωστή τραγουδίστρια έκανε τα δικά της σχόλια.
Είναι κοντά ένας δεύτερος γάμος;
«Ποτέ δεν λέω ποτέ για τίποτα! Αχ, άστε όμως τώρα, δεν ξέρω… Πολύ νωρίς είναι ακόμα για όλα αυτά. Είμαι πολύ καλά, είμαι πολύ χαρούμενη, ναι είμαι και ανοικτή σε όλα τα πράγματα στη ζωή, αλίμονο Παναγία μου».
«Γελάω και με τον εαυτό μου να μην ήμουνα… Αλλά ο γάμος δεν είναι κάτι που αυτή τη στιγμή με… Έχω κάνει και συνήθως κάνω όμως πράγματα που έλεγα ότι δεν θα τα κάνω».
Είμαι τελείως αυθόρμητη
«Σε βαθμό κακουργήματος είμαι αυθόρμητη. Καλό είναι αυτό, εμένα μ’ αρέσει αν και δεν μπορούν να με ακολουθήσουν όλοι οι άνθρωποι οπότε είναι και κακό» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στην τηλεοπτική της παρουσία στο μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας