Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Όταν έρχεται ο έρωτας, δεν είναι κάτι αδιάφορο»

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Όταν έρχεται ο έρωτας, δεν είναι κάτι αδιάφορο»

Σε μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της.

Σε μια παραγωγική περίοδο βρίσκεται αυτόν τον καιρό η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, αφού βρίσκεται στις πρόβες της νέας θεατρικής παράστασης, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει στο θέατρο Παλλάς. Πρόκειται για την «Εκατομμυριούχο» την κωμωδία του Τζορτζ Μπέρναρντ Σω, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα και συμπρωταγωνιστή τον Νίκο Κουρή.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έδωσε συνέντευξη στο Happy Day και στην Τίνα Μεσσαροπούλου και μίλησε για τον έρωτα στη ζωή της και την αναγνωρισιμότητα.

Οι αλλαγές στη ζωή της και η δημοσιότητα

«Ο έρωτας σαφώς είναι ένα κομμάτι της ζωής μου. Όταν έρχεται πάντως ο έρωτας, δεν είναι κάτι αδιάφορο, οπότε καλό είναι να έρχεται και η ευτυχία είναι ζητούμενο», είπε η Ελεονώρα Ζουγανέλη και συνέχισε:

«Χαίρομαι τη δημοσιότητα κατά βάση. Δεν θεωρώ ότι έχω πλακωθεί και ούτε θεωρώ ότι έχω χτυπηθεί από ανθρώπους σε σχέση με τις επιλογές μου ή με τη ζωή μου.

Όμως, είμαι κι εγώ λίγο αντιδραστική σε σχέση με αυτό, ίσως κι εγώ έχω μια υπερβολή την οποία προσπαθώ να ισορροπήσω. Δεν με ενδιαφέρει κι εμένα η ζωή των άλλων».

Η ιδιαίτερη σχέση με τον πατέρα της

Για τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη, η Ελεονώρα Ζουγανέλη ανέφερε: «Ο μπαμπάς μου δεν ήταν καταπιεστικός σε κανένα επίπεδο της ζωής μου. Δεν προσπάθησε να με τραβήξει από τον καλλιτεχνικό χώρο, ήμουν τελείως ελεύθερη να κάνω αυτό που αγαπώ, ό,τι και να ήταν αυτό θα ήμουν ελεύθερη».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024