Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Ερωτευμένη στην αγκαλιά του Νίκου Συρίγου

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Ερωτευμένη στην αγκαλιά του Νίκου Συρίγου

Η τραγουδίστρια βιώνει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη χώρισε από τον πρώην σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου τον προηγούμενο Φεβρουάριο και οι φήμες που την ήθελαν να έχει έρθει κοντά με τον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο φαίνεται να επιβεβαιώνονται. Πριν λίγες ημέρες το ζευγάρι έκανε την πρώτη κοινή εμφάνιση στη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στο Ηρώδειο. Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα δημοσιεύματα για τη σχέση τους.

Στην αγκαλιά του αγαπημένου της

Οι δυο τους, μάλιστα, δεν παρέλειψαν να δώσουν συγχαρητήρια στον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη όταν βρέθηκαν στα παρασκήνια, όπου και φωτογραφήθηκαν μαζί του.

Με ανανεωμένο look

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για τη βραδινή έξοδο της επέλεξε μια μαύρη σατέν δημιουργία συνδυάζοντας της με χρυσή ζώνη  Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά και το μακιγιάζ της απαλό με έμφαση στα χείλη με κόκκινο κραγιόν.

«Τι όμορφο να βλέπεις τους ανθρώπους γύρω σου! Όμορφους, ζωντανούς, να μοσχομυρίζουν και να συζητάνε. Να πίνουν ένα ποτό, να τσιμπολογούν, να αναζητούν συμβουλές ή λύσεις σε ένα φίλο ή κάπου. Μου λείπουν κι εμένα οι φίλοι μου στις περιοδείες. Όμως υπάρχεις εσύ.

Σε βλέπω από την σκηνή, ή δίπλα μου. Σε αναγνωρίζω κι ας μην έχουμε γνωριστεί. Δεν μπορώ να σου δώσω λύσειςγια όλα τα προβλήματα της ζωής σου, ούτε έχω απαντήσειςγια τις αμφιβολίες και τους φόβους σου όμως μπορώ να αισθανθώ μέσα από τα μάτια σου ,να σ’ ακούσω. Δεν μπορώ ν’ αλλάξωτο παρελθόν ή το μέλλον σου. Όμως όταν με χρειάζεσαιθα είμαι εκεί μαζί σου, με την μουσική. Δεν μπορώ να αποτρέψω τα λάθη σου, μόνο μπορώ να σου προσφέρω μια αγκαλιά τραγούδια, να κρατηθείς και να μη πέσεις. Ευλογία!», είχε αναφέρει σε μια ανάρτησή της η Ελεωνόρα Ζουγανέλη πρόσφατα.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024