Με το δεξί μπήκε στην Euroleague ο Ολυμπιακός που επικράτησε στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με 88-78 του Παναθηναϊκού στην παράταση.
Με το τέλος του ματς οι Πειραιώτες έστησαν πάρτι στα αποδυτήρια για τη μεγάλη τους νίκη ενώ κατά την επιστροφή στο ΣΕΦ τους περίμενε πλήθος κόσμου για να τους αποθεώσει αλλά και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.
Η κάμερα της ΚΑΕ ήταν εκεί και κατέγραψε όλα τα παρασκήνια από την σπουδαία βραδιά του Ολυμπιακού.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στην Ουγγαρία για το ματς με την Φερεντσβάρος (22/1) για το Europa League, με τον Γιώργο Κάτρη να είναι στην 20μελή αποστολή που ανακοίνωσε ο Ράφα Μπενίτεθ.
Ο Μπάμπης Κωστούλας γνωρίζει καθολική αποθέωση για το ανάποδο ψαλίδι και έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς των «γλάρων» μετά το απίθανο γκολ του.