Κακοκαιρία Elias: Σε απόγνωση οι κάτοικοι του Βόλου
Πολλά σπίτια και καταστήματα έχουν πλημμυρίσει, στον Βόλο, αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από τους ορμητικούς χειμάρρους, ενώ μεγάλες είναι οι ποσότητες λάσπης.
Δραματική ήταν η νύχτα για τους κατοίκους του Βόλου, που χτυπήθηκε από την κακοκαιρία Elias, καθώς υπερχείλισε ο ποταμός Κραυσίδωνας και η πόλη «πνίγηκε» από το νερό.
Πολλά ήταν τα σπίτια που πλημμύρισαν, ειδικά οι ισόγειες κατοικίες, ενώ οι κάτοικοι είναι σε απόγνωση, καθώς βλέπουν τις περιουσίες τους να χάνονται στο νερό.
Μάλιστα, το απόγευμα της Τετάρτης τέθηκε σε ισχύ απαγόρευση της κυκλοφορίας των κατοίκων του Βόλου λόγω της κακοκαιρίας.
Ο κ. Θεοδώρου να καταγγέλλει πως «στον Κραυσίδωνα είχαν ένα φορτηγό και μία τσάπα μόνο», με αποτέλεσμα ο ποταμός να γεμίσει ξανά με μπάζα και να υπερχειλίσει
«Το Σάββατο το μεσημέρι ήρθε ένα μήνυμα που μας προειδοποιούσε για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα. Την Κυριακή ήταν χαρά Θεού, Δευτέρα και Τρίτης επίσης. Πέρασαν τρεις ημέρες και λέγαμε δεν θα γίνει τίποτα», είπε στο MEGA, ο Μάκης Θεοδώρου, κάτοικος του Βόλου.
Νέος «Daniel»
«Από το απόγευμα (της Τετάρτης) και μετά ξαναζήσαμε ένα νέο Daniel. Δεν μας προειδοποίησε κανείς, οι μετεωρολόγοι έπεσαν έξω και η προετοιμασία της πολιτείας είναι ανύπαρκτη. Ο Βόλος είναι όλος πλημμυρισμένος».
Οι κάτοικοι της περιοχής φώναζαν ώστε να καθαριστούν τα ρέματα για να αποφύγουν τις ίδιες εικόνες με την κακοκαιρία Daniel, με τον κ. Θεοδώρου να καταγγέλλει πως «στον Κραυσίδωνα είχαν ένα φορτηγό και μία τσάπα μόνο», με αποτέλεσμα ο ποταμός να γεμίσει ξανά με μπάζα και να υπερχειλίσει.
- Τραγωδία στην Ινδία: 7 νεκροί από τη συντριβή αεροσκάφους
- Μύθος ή αλήθεια: Υπάρχουν τελικά τα δάκρυα χαράς;
- Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας την Πέμπτη και τοπικές βροχές
- Τέμπη: Τα αναπάντητα ερωτήματα, οι πραγματογνωμοσύνες, τα πορίσματα και τα κενά
- Από τον Έπσταϊν στις αρχαιότητες των Χμερ: Οι σκιές γύρω από τη συλλογή του Λέον Μπλακ
- Σχέση: Οι έξι «χρυσοί κανόνες» που οδηγούν την ευτυχία
- Το ολοκληρωτικό πέπλο στην Ευρώπη
- Η ανάπτυξη ήρθε αλλά οι καταναλωτές έμειναν στο… ράφι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/yun-xu-qZFCovYUBSo-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442