Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα με 4-0 την Κηφισιά στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, μιλώντας στο Cosmote TV, να στέκεται στην καλή ανταπόκριση των παικτών του στο δύσκολο πρόγραμμα.
Όσα είπε ο Μαρτίνεθ:
«Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο μόλις 65 ώρες μετά τη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε να επιστρέφουμε με τέτοιο τρόπο, με ευκαιρίες και την κυριαρχία. Δείχνουμε πως επιστρέφουμε δυναμικά.
Αυτό νομίζω οφείλεται στο ότι είμαστε μια επιθετική ομάδα, όταν μία ομάδα παίζει έτσι, κινδυνεύει από τις αντεπιθέσεις.
Είχαμε κατοχή της μπάλας, αντιμετωπίσαμε τις αντεπιθέσεις και είχαμε τον έλεγχο αν ξεχωρίσουμε μερικές στιγμές.
Λεγόμαστε ομάδα γιατί όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί. Υπήρχε κόπωση, κάποιο έπρεπε να ξεκουραστούν.
Γι’ αυτό είναι χρήσιμο να έχεις μεγάλο ρόστερ. Αποδείχτηκε πως όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι για το δύσκολο πρόγραμμα.
Όλοι είμαστε εδώ με ποιότητα και προσπάθεια να κάνουμε μία καλή ομάδα»
Η Μπαρτσελόνα έδειξε την αδυναμία του Ολυμπιακού στο σκοράρισμα από τους γκαρντ και ο Μόντε Μόρις έρχεται για να δώσει πολλές και σημαντικές λύσεις στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Ο Γκασπερίνι φαίνεται πως δεν υπολογίζει τον Κώστα Τσιμίκα και είναι πιθανό ο Έλληνας μπακ να γυρίσει στη Λίβερπουλ – Όλα τα δεδομένα για το μέλλον του στη Ρόμα