Ένα κατάστημα που πουλάει παγωτά στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Μητροπόλεως, διέρρηξαν το πρωί της Πέμπτης.
Το κατάστημα, όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στο Facebook, βρίσκεται σε απόσταση 150 μέτρων από το αστυνομικό τμήμα.
Όπως φαίνεται στα βίντεο, οι δράστες, χωρίς να έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, μπήκαν στο μαγαζί και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, όπως αναφέρει το thes.gr, έκλεψαν περίπου 1.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.
«Στο κεντρικότερο σημείο της πόλης ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ με ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ και σε απόσταση 150 μέτρων από το Αστυνομικό τμήμα μέσα σε 15 δευτερόλεπτα ανοίγουν και κλέβουν λες και μπαίνουν στο μαγαζί τους !!!
Μετά από τόσα χρόνια παρουσίας εδώ πρώτη φορά νιώθω τόσο μεγάλη ανασφάλεια» γράφει στην ανάρτησή του ο Στέλιος Ρίμπας.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.