Στο γήπεδο επιστρέφουν σήμερα οι ερυθρόλευκοι. Έπειτα από το τριήμερο ρεπό του Ντιέγκο Μαρτίνεθ οι Πειραιώτες σηκώνουν… μανίκια ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων, η οποία βρίσκει τον Ολυμπιακό αντιμέτωπο με ΑΕΚ και στη συνέχεια με Φράιμπουργκ.
Σήμερα κιόλας αναμένονται οι πρώτες επιστροφές από τους διεθνείς, καθώς οι Πασχαλάκης, Ρέτσος, Μασούρας, Αλεξανδρόπουλος και Γιόβετιτς ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους.
Τελευταίος στις προπονήσεις θα ενσωματωθεί ο Ολα Σολμπάκεν
Μάλιστα ο Μαυροβούνιος ο οποίος τα πήγε εξαιρετικά με την Εθνική του ομάδα, αναμένεται μαζί με το Ντάνιελ Ποντένσε να ανεβάσουν «στροφές», προκειμένου να είναι διαθέσιμοι στο ντέρμπι της Κυριακής, έστω και ως αλλαγή.
Τελευταίος στις προπονήσεις θα ενσωματωθεί ο Ολα Σολμπάκεν μιας και η Νορβηγία αντιμετωπίζει την Γεωργία το βράδυ της Τρίτης, ενώ από την άλλη ο Βιθέντε Ιμπόρα συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ένα οστικό οίδημα στον αστράγαλο, με την συμμετοχή του να είναι εξαιρετικά αμφίβολη.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ο Μόντε Μόρις αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε λόγο για βαρύ διάστρεμμα το οποίο έχει υποστεί ο Αμερικανός.