Σελίν Ντιόν: Πολύ δύσκολη η κατάσταση της υγείας της
«Κάνει τα πάντα για να γίνει καλά, είναι δυνατή», λέει η αδερφή της.
Από τον περασμένο Δεκέμβριο η Σελίν Ντιόν αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της. Η σπουδαία τραγουδίστρια πάσχει από το σύνδρομο Stiff Person. Οι ραγδαίες εξελίξεις στην υγεία της, την οδήγησαν να ακυρώσει όλες τις συναυλίες της αναβάλοντας την παγκόσμια περιοδεία.
Η ίδια είχε δηλώσει «Μέχρι να είμαι έτοιμη να επιστρέψω στη σκηνή», ενώ έκτοτε δεν έχει κάνει δημόσιες εμφανίσεις.

Τι δηλώνει η αδερφή της για την επικίνδυνη ασθένεια
«Είναι δυνατή γυναίκα», τόνισε η αδελφή της Κλοντέτ μιλώντας στο «HELLO!», «είναι μια ασθένεια για την οποία ξέρουμε τόσο λίγα».
«Υπάρχουν σπασμοί, που είναι αδύνατο να ελεγχθούν. Πώς πετάγονται συχνά οι άνθρωποι μέσα στη νύχτα εξαιτίας μιας κράμπας στο πόδι; Μοιάζει λίγο με αυτό, αλλά σε όλους τους μύες. Υπάρχουν λίγα που μπορούμε να κάνουμε για να την υποστηρίξουμε, για να μειώσουμε τον πόνο της», συμπλήρωσε αναφερόμενη στην Σελίν Ντιόν.
Ευχόμαστε σε θεραπεία
«Ευχόμαστε οι ερευνητές να βρουν μια θεραπεία για αυτή τη φριχτή ασθένεια», πρόσθεσε και δήλωσε βέβαιη πως έτσι σκέφτονται οι φανς της τραγουδίστριας. «Αγαπούν τη Σελίν. Όχι μόνο για τη φωνή της αλλά και για το τι άνθρωπος είναι», σημείωσε.
Η Σελίν Ντιόν είχε ανακοινώσει μέσω social media ότι διαγνώστηκε με σύνδρομο Stiff Person. Εξήγησε στους φανς της ότι έχει σπασμούς που επηρεάζουν «κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μου μερικές φορές προκαλώντας δυσκολίες όταν περπατάω και δεν μου επιτρέπουν να χρησιμοποιήσω τις φωνητικές μου χορδές για να τραγουδήσω όπως παλιότερα».
- Βάρη: Εμβόλισαν με αυτοκίνητο κατάστημα για να το ληστέψουν – Βίντεο ντοκουμέντο
- Ο Λεβαντόφσκι ανοίγει δρόμο για το Σικάγο
- Καναδάς: «Συγκλονισμένος» ο πρωθυπουργός Κάρνι από το μακελειό στο σχολείο – Ακυρώνει το ταξίδι του στην Ευρώπη
- Η Ιουλία Καραπατάκη και οι Αταρ του Ταρ live στο Κύτταρο
- Αιγάλεω: Απορριμματοφόρο εξετράπη της πορείας του – Τραυματίστηκε ο οδηγός
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Μίνι ανασχηματισμός για Ερντογάν – Αντικατάστησε δύο υπουργούς
- Βάλε φαντασία στη ζωή σου, κάνει καλό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)





























![Ιράν: Ο Αραγκτσί λέει πως έχει δώσει εντολή για σχέδιο που θα διασφαλίζει την μη ανάπτυξη πυρηνικών όπλων [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/Araghchi-1-315x220.jpg)








































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442