Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
50 Cent: Σε έξαλλη κατάσταση πέταξε το μικρόφωνο στο κοινό και χτύπησε άνθρωπο

50 Cent: Σε έξαλλη κατάσταση πέταξε το μικρόφωνο στο κοινό και χτύπησε άνθρωπο

Η θαυμάστριά του μετά τη συναυλία έκανε αναφορά στην αστυνομία

Ο 50 Cent πέταξε ένα μικρόφωνο στο πλήθος δύο φορές κατά τη διάρκεια live εμφάνισής του στο Λος Άντζελες την Τετάρτη χτυπώντας έναν θαυμαστή στο κεφάλι.

Ο 48χρονος παραγωγός της επιτυχίας του «In Da Club», ο οποίος πρόσφατα ανέβαλε τη συναυλία του στην Αριζόνα λόγω καύσωνα, πέταξε ένα μικρόφωνο με δύναμη εκτός σκηνής όταν αντιλήφθηκε ότι αυτό δεν λειτουργούσε… με την πράξη του να γίνεται viral στο Tik Tok.

Όπως αποτυπώνεται στο στιγμιότυπο, στον σταρ δόθηκε μικρόφωνο που δεν λειτουργούσε κι έτσι, φανερά εκνευρισμένος το έριξε στο πλάι της σκηνής. Αργότερα του δόθηκε ένα άλλο μικρόφωνο που ήταν επίσης προβληματικό, γεγονός που τον εξόργισε με αποτέλεσμα να το εκτοξεύσει χτυπώντας άθελα του προφανώς μια γυναίκα ανάμεσα στους θαυμαστές του, η οποία και ενημέρωσε εν συνεχεία την ασφάλεια.

Αφού τραυματίστηκε από το μικρόφωνο, η φαν του τραγουδιστή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να αντιμετωπίσει ένα «τραύμα στο κεφάλι της».

Πηγές ανέφεραν πως ο 50 Cent σε καμία περίπτωση δεν είχε στόχο την τραυματία και πως πρόκειται για ένα δυσάρεστο ατύχημα.

Μετά το περιστατικό, η γυναίκα «προχώρησε σε αναφορά στην αστυνομία» γεγονός που ίσως βάλει τον δημοφιλή τραγουδιστή σε μπελάδες.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024