Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Iggy Azalea: Σκίστηκε το παντελόνι της σε συναυλία στη Σαουδική Αραβία και οι αρχές διέκοψαν το σόου

Iggy Azalea: Σκίστηκε το παντελόνι της σε συναυλία στη Σαουδική Αραβία και οι αρχές διέκοψαν το σόου

Τι καταγγέλλει η διάσημη ράπερ μέσα από τα social media

Απρόσμενη εξέλιξη είχε η συναυλία της Iggy Azalea στη Σαουδική Αραβία, το βράδυ της Παρασκευής 25 Αυγούστου.

Ενώ η διάσημη ράπερ βρισκόταν επί σκηνής το δερμάτινο παντελόνι που φορούσε σκίστηκε και οι τοπικές αρχές του Ριάντ δεν της επέτρεψαν να τελειώσει το σόου της.

Η ίδια με ανάρτησή της στα social media περιέγραψε τι συνέβη και εξέφρασε τη θλίψη της για  την τροπή που πήραν τα πράγματα.

«Η Σαουδική Αραβία ήταν ίσως το χειρότερο δυνατό μέρος για να ανοίξει το παντελόνι μου και δυστυχώς δεν μου επιτράπηκε να ολοκληρώσω τη συναυλία. Αλλά, οι διοργανωτές ήταν απίστευτα ευγενικοί μαζί μου και οι άνθρωποι που ήρθαν ήταν οι πιο υποστηρικτικοί», έγραψε η 33χρονη στην ανάρτησή της στο Instagram, συνοδεύοντάς την με πλάνα από τη συναυλία.

Απευθυνόμενη στο κοινό που έδωσε το «παρών», ανέφερε: «Σας αγαπώ παιδιά, δεν ήταν αυτό που είχα σκοπό για το συγκεκριμένο σόου, αλλά είναι μια ανάμνηση που θα έχω για πάντα και τελικά μου έδειξε πόσο ευγενικοί, στοργικοί και υποστηρικτικοί μπορούν να είναι οι άνθρωποι όταν κάποιος περνά μία τόσο ντροπιαστική στιγμή».

Η ανάρτησή της

Επίσης, σε ανάρτησή της στο Twitter η Αυστραλή, που μόλις πριν από δύο μέρες κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Money Come», σημείωσε ότι οι αρχές ίσως να μην της επέτρεψαν να συνεχίσει τη συναυλία της επειδή νωρίτερα είχε φωνάξει: «Κυρίες κάντε λίγο θόρυβο, είναι ο κόσμος των γυναικών».

«Είπα: Κυρίες κάντε λίγο θόρυβο, είναι ο κόσμος των γυναικών. Προφανώς αυτό ξεπέρασε τα όρια. Είμαι ψύχραιμη, απλά δεν ήθελα οι θαυμαστές να είναι λυπημένοι ή θυμωμένοι με τους διοργανωτές της συναυλίας γιατί δεν ήταν στο χέρι τους ή στο δικό μου χέρι. Η αστυνομία βρισκόταν στο πλάι της σκηνής», εξήγησε η Iggy Azalea.

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024