Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λάιονελ Ρίτσι: Ακύρωσε συναυλία του μία ώρα μετά την έναρξή της - Εξοργισμένοι χιλιάδες θαυμαστές του

Λάιονελ Ρίτσι: Ακύρωσε συναυλία του μία ώρα μετά την έναρξή της – Εξοργισμένοι χιλιάδες θαυμαστές του

«Είμαι τόσο λυπημένος. Το show αναβάλλεται για τη Δευτέρα 14 Αυγούστου»

Εκτός εαυτού βρίσκονται περίπου 20.000 θαυμαστές του τραγουδιστή Λάιονελ Ρίτσι καθώς η sold out συναυλία του, μαζί με τους Earth Wind & Fire που ήταν προγραμματισμένη για χθες, Σάββατο στην Madison Square της Νέας Υόρκης ακυρώθηκε μία ώρα μετά την έναρξή της.

Ο λόγος ήταν, όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο καλλιτέχνης, πως δεν μπορούσε να πετάξει στην πόλη λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

Τα 20.000 άτομα που παρευρέθηκαν, μερικοί από τους οποίους ξόδεψαν πολλά για εισιτήρια και δωμάτια ξενοδοχείων, κατέκριναν τον εμβληματικό τραγουδιστή επειδή τους άφησε να περιμένουν «όλη τη νύχτα».

«Λόγω της έντονης κακοκαιρίας και διότι δεν μπόρεσα να προσγειωθώ σε περιοχές πλησίον της Νέας Υόρκης, δεν μπορώ να εμφανιστώ σήμερα» ενημέρωσε ο ίδιος, με tweet του στις 20:31, ενώ η εμφάνιση ήταν προγραμματισμένη για τις 19:30.

«Είμαι τόσο λυπημένος. Το show αναβάλλεται για τη Δευτέρα 14 Αυγούστου. Ανυπομονώ να ερμηνεύσω για όλους σας. Τα σημερινά εισιτήρια είναι έγκυρα και για τη Δευτέρα» συμπλήρωσε.

Βίντεο μέσα από την κατάμεστη αρένα δείχνει τους απογοητευμένους θαυμαστές να αποδοκιμάζουν και να πηγαίνουν στους διαδρόμους καθώς ο εκπρόσωπος ανακοίνωσε ότι το σόου ακυρώθηκε.

Στο μεταξύ οι Earth Wind and Fire είναι προγραμματισμένο να παίξουν το βράδυ της Δευτέρας στο Κονέκτικατ, χωρίς τον Ρίτσι. Για την ώρα παραμένει άγνωστο εάν θα καταφέρουν να παίξουν μαζί του τη Δευτέρα.

«Υπήρχε πολύς θυμός», είπε στη New York Post μια νοσοκόμα που πλήρωσε 170 δολάρια για να παρευρεθεί στη συναυλία το Σάββατο.

«Κάναμε κόπο για να έχουμε ελεύθερο το Σαββατοκύριακο και, τώρα, δεν μπορούμε να πάμε τη Δευτέρα. Πιστεύει ότι είναι εύκολο για μένα να μην έχω βάρδια το βράδυ της Δευτέρας. Είναι Νέα Υόρκη, δουλεύουμε» συμπλήρωσε.

Πολλοί θαυμαστές αναρωτήθηκαν γιατί ο Ρίτσι δεν μπορούσε να είχε πάει στη Νέα Υόρκη με άλλο τρόπο από τη Βοστώνη, όπου έπαιξε μια παράσταση με τους Earth Wind and Fire το βράδυ της Παρασκευής.

«Ακούγεται σαν κακός προγραμματισμός από την πλευρά σου @LionelRichie, που προσπαθείς να πετάξεις την τελευταία στιγμή. Θέλω επιστροφή χρημάτων παρακαλώ» έγραψε ένας απογοητευμένος θαυμαστής στο Twitter.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024