Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ανησυχία για την υγεία του Λιούις Καπάλντι: Ακυρώνει συναυλίες - Τι γίνεται με την Ελλάδα

Ανησυχία για την υγεία του Λιούις Καπάλντι: Ακυρώνει συναυλίες – Τι γίνεται με την Ελλάδα

Ο 26χρονος τραγουδιστής πάσχει από το σύνδρομο Tourette και χρειάζεται χρόνο για να «βάλει σε τάξη την ψυχική και σωματική του υγεία».

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τους φανς του Λιούις Καπάλνττι, καθώς ακύρωσε τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Ο 26χρονος τραγουδιστής ανακοίνωσε ότι χρειάζεται να κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις λόγω του συνδρόμου Tourette από το οποίο πάσχει.

Όπως έγραψε, αυτή είναι η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής του ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του έχει επιβαρυνθεί και πρέπει να ξεκουραστεί.

Ο νεαρός καλλιτέχνης έχει προγραμματιστεί να εμφανιστεί και στην Ελλάδα, στο Terra Vibe το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, η συναυλία του είναι ανάμεσα σε αυτές που ακυρώνονται.

Ο ίδιος αναφέρει στην ανάρτησή του: «Γεια σε όλους. Πρώτα απ’ όλα ευχαριστώ το Glastonbury που με δέχτηκε, που τραγουδούσατε μαζί μου όταν το χρειαζόμουν και για όλα τα καταπληκτικά μηνύματα μετά. Πραγματικά σημαίνει τα πάντα. Το γεγονός ότι αυτό πιθανόν να μην αποτελεί έκπληξη δεν κάνει ευκολότερο το να το γράψω, αλλά λυπάμαι πολύ που σας ενημερώνω ότι θα κάνω ένα διάλειμμα από τις περιοδείες για το άμεσο μέλλον.

Συνήθιζα να απολαμβάνω κάθε δευτερόλεπτο τέτοιων συναυλιών και ήλπιζα ότι 3 εβδομάδες μακριά θα με βοηθούσαν να συνέλθω. Αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμα μαθαίνω να προσαρμόζομαι στις επιπτώσεις του Tourette μου και το Σάββατο έγινε φανερό ότι πρέπει να αφιερώσω πολύ περισσότερο χρόνο για να βάλω σε τάξη την ψυχική και σωματική μου υγεία, ώστε να μπορέσω να συνεχίσω να κάνω όλα όσα αγαπώ για πολύ καιρό ακόμα. Ξέρω ότι είμαι απίστευτα τυχερή που μπορώ να πάρω λίγο χρόνο, όταν άλλοι δεν μπορούν, και θα ήθελα να ευχαριστήσω την καταπληκτική μου οικογένεια, τους φίλους, την ομάδα, τους επαγγελματίες υγείας και όλους εσάς που με στηρίξατε τόσο πολύ σε κάθε μου βήμα στις καλές στιγμές και ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια αυτού του περασμένου έτους, όταν το χρειαζόμουν περισσότερο από ποτέ.

Λυπάμαι απίστευτα για όλους όσοι είχαν προγραμματίσει να έρθουν σε μια συναυλία πριν από το τέλος του έτους, αλλά πρέπει να αισθάνομαι καλά για να αποδώσω στο επίπεδο που όλοι σας αξίζετε. Το να παίζω για εσάς κάθε βράδυ είναι το μόνο που ονειρεύτηκα ποτέ, οπότε αυτή ήταν η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής μου. Θα επιστρέψω το συντομότερο δυνατό. Με όλη μου την αγάπη, Λιούις».

Η ανάρτησή του

Συγκινητικές στιγμές στο Γκλανστομπέρι

Πριν λίγες ημέρες ο Λιούις Καπάλντι, λόγω του Tourette,  δυσκολεύτηκε να ολοκληρώσει το σετ του σε συναυλία που παρέθεσε στη Φρανκφούρτη.

Τα βίντεο δείχνουν τον Σκωτσέζο καλλιτέχνη να απομακρύνεται από το μικρόφωνο καθώς παρουσίαζε συσπάσεις στο κεφάλι και στους ώμους.

Το κοινό, το οποίο ήδη τον συνόδευσε στο «Someone You Loved», συνέχισε το τραγούδι μέχρι να μπορέσει εκείνος να συνέλθει και να επιστρέψει.

Πέρυσι, ο ίδιος είχε μιλήσει για τη διάγνωσή του με το σύνδρομο, το οποίο περιλαμβάνει ακούσιες επαναλαμβανόμενες κινήσεις, γνωστά και ως τικ.

«Είμαι αρκετά νευρικός άνθρωπος. Πολλοί άνθρωποι νομίζουν ότι παίρνω ναρκωτικά πολλές φορές όταν με συναντούν», ανέφερε, προσθέτοντας ότι είχε φοβηθεί ότι μπορεί να «πεθαίνει» ή ότι είχε κάποια εκφυλιστική ασθένεια. Αποκάλυψε, επίσης ότι του είχε χορηγηθεί μπότοξ στον ώμο του για να σταματήσουν οι συσπάσεις.

Sports in

«Μπαμ» με Έσε στην Αργεντινή: Επιλογή του Μασεράνο ο μέσος του Ολυμπιακού

Ο Σαντιάγκο Έσε ετοιμάζεται να φορέσει το εθνόσημο της Αργεντινής. Και είναι προσωπική επιλογή του μεγάλου Χαβιέρ Μασεράνο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024