Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Asking Alexandria: Ακύρωσαν την εμφάνισή τους στο Rockwave Festival

Asking Alexandria: Ακύρωσαν την εμφάνισή τους στο Rockwave Festival

«Το κύριο μέλημά μας τώρα είναι να σηκώσουμε τον James ξανά στα πόδια του και να παίξει ξανά ντραμς», τονίζει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή του το συγκρότημα.

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τους Έλληνες φανς των Asking Alexandria, καθώς ο ντράμερ του συγκροτήματος έσπασε το πόδι του και ακυρώνονται όλες οι υπόλοιπες εμφανίσεις της ευρωπαϊκής τους περιοδείας.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα εμφανιστούν ούτε στο Rockwave Festival στις 7 Ιουλίου. Η ανακοίνωση του συγκροτήματος αναφέρει:

«Αφού είδε έναν άλλο ειδικό εδώ στην Εσθονία, ο James ενημερώθηκε ότι πρέπει ξεκουράζει το σπασμένο του πόδι. Το να παίζει ντραμς δεν είναι μια επιλογή για αυτόν αυτή τη στιγμή.
Έτσι δεν μας δόθηκε άλλη επιλογή από το να ακυρώσουμε την υπόλοιπη ευρωπαϊκή περιοδεία. Το κύριο μέλημά μας τώρα είναι να σηκώσουμε τον James ξανά στα πόδια του και να παίξει ξανά ντραμς χωρίς να προκαλέσουμε μακροπρόθεσμη ζημιά στη διαδικασία.

Και πάλι, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για την αγάπη, την υποστήριξη και την κατανόησή σας κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Η ανακοίνωση τέτοιων ειδήσεων δεν είναι ποτέ εύκολη, επομένως σημαίνει πραγματικά πολλά για εμάς».

Η ανάρτησή τους

Σημειώνεται πως αυτή θα ήταν η πρώτη εμφάνιση των Asking Alexandria στη χώρα μας.

Έχοντας μοιραστεί τη σκηνή με κορυφαίες μπάντες όπως οι Guns ‘N’ Roses, Green Day, Alice in Chains, Slipknot, Avenged Sevenfold, το ελληνικό κοινό περίμενε εδώ και χρόνια το συγκρότημα με ανυπομονησία.

Πνευματικό παιδί του κιθαρίστα Ben Bruce, οι Βρετανοί δημιουργήθηκαν στα τέλη των 2000s κατακτώντας αμέσως τη metalcore σκηνή και καταφέρνοντας να δημιουργήσουν τον δικό τους μουσικό κόσμο.

Από το πρώτο άλμπουμ τους, Stand Up and Scream, κομμάτια όπως το Final Episode (Let’s Change The Channel) και Not The American Average είχαν τεράστια επιτυχία και κατάφεραν να γίνουν χρυσά στην Αμερική.

Reckless & Relentless (2011), From Death to Destiny (2013) και The Black (2016) album κέρδισαν συνεχόμενες τοπ 10 θέσεις στο Billboard Top 2000 και σήμερα συνεχίζουν να συναρπάζουν, διατηρώντας πάνω από ένα δισεκατομμύριο streams και προβολές.

Με μια νέα δισκογραφική εταιρία να τους στηρίζει (το 2021 υπέγραψαν με την Better Noise Music) και επανερχόμενοι στην αρχική τους σύνθεση πλέον – Ben Bruce (κιθάρα, δεύτερα φωνητικά), Danny Worsnop (κύρια φωνητικά), James Cassells (τύμπανα), Cameron Liddell (κιθάρα) και Sam Bettley (μπάσο) – το κουιντέτο είναι αποφασισμένο να γράψει το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας του.

Τους πρώτους μήνες του 2021, για πρώτη φορά μέσα σε μια δεκαετία, βρέθηκαν όλοι μαζί σε ένα στούντιο στο Franklin του Tennessee, για να γράψουν και να ηχογραφήσουν το έβδομο στούντιο άλμπουμ τους, επιστρέφοντας στις ρίζες τους και στους μουσικούς ήρωες τους.

Led Zeppelin, Metallica, AC/DC, Queen τους ενέπνευσαν στο νέο μουσικό τους ταξίδι. Το See What’s On The Inside κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2021 και περιέχει μερικά από τα πιο δυνατά τραγούδια των ΑΑ των τελευταίων τεσσάρων χρόνων. Είναι η εμφατική δήλωση των Asking Alexandria ότι είναι εδώ για να μείνουν, αποφασισμένοι περισσότερο από ποτέ, να ακουστούν δυνατά.

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024