Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σον Μέντες: Επέστρεψε στη σκηνή μετά από 1,5 χρόνο - Τα προβλήματα ψυχικής υγείας που τον έφεραν σε οριακό σημείο

Σον Μέντες: Επέστρεψε στη σκηνή μετά από 1,5 χρόνο – Τα προβλήματα ψυχικής υγείας που τον έφεραν σε οριακό σημείο

O ταλαντούχος ερμηνευτής, που έχει χαρακτηριστεί ως παγκόσμιο μουσικό φαινόμενο, εμφανίστηκε στο πλευρό του Εντ Σίραν, στο Τορόντο.

Ο Σον Μέντες επέστρεψε στη σκηνή μετά από πολλούς μήνες αποχής από συναυλίες.

Ο Καναδός τραγουδιστής, τραγουδοποιός έκανε εμφάνιση – έκπληξη στο πλευρό του Εντ Σίραν κατά τη διάρκεια της συναυλίας του βραβευμένου με Grammy Άγγλου καλλιτέχνη, στην πατρίδα του, το Τορόντο, το περασμένο Σάββατο.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι πέρασε 1,5 χρόνο από τότε που εμφανίστηκε τελευταία φορά στη σκηνή μπροστά σε πλήθος σε βίντεο που κοινοποίησε στο Instagram και τραγούδησε με τον Εντ Σίραν.

Οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί στο Rogers Center και δήλωσαν ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία τους.

«Άρχισα να τρέμω…» είπε ο Μέντες. «Έχω μείνει άφωνος για να είμαι ειλικρινής, αυτή τη στιγμή…» πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στην αντίδραση του κοινού ο Εντ Σίραν είπε ότι έχει βιώσει τρεις φορές ανάλογη ατμόσφαιρα σε συναυλίες, όταν εμφανίστηκε ο Πάολο Νουτίνι στη Γκλασκώβη, σε συναυλία του Stormzy στο Λονδίνο και τώρα με τον Σον Μέντες στο Τορόντο.

«Μακάρι να μπορούσα να βάλω σε ένα μπουκάλι το συναίσθημα και να συνεχίσω να το ανοίγω για να νιώσω ξανά αυτό το βουητό, τόσο διασκεδαστικό. Σε ευχαριστώ που τραγούδησες μαζί μου, χαίρομαι που σε έχουμε ξανά μαζί μας».

Η ανάρτηση του Σον Μέντες

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη συναυλία

Τα προβλήματα ψυχικής υγείας

Υπενθυμίζεται ότι ο Σον Μέντες διέκοψε την περιοδεία του «Wonder: The World» τον περασμένο Ιούλιο για να διατηρήσει την ψυχική του υγεία, όπως διευκρίνισε.

O ταλαντούχος ερμηνευτής, που έχει χαρακτηριστεί ως παγκόσμιο μουσικό φαινόμενο με τα τραγούδια του να σημειώνουν τεράστια επιτυχία, αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας και σύμφωνα με το Page Six έφτασε τότε σε οριακό σημείο.

Γι’ αυτό χρειάστηκε  χρόνο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, προκειμένου να ανασυγκροτηθεί.

Η αναβολή της περιοδείας του έγινε γνωστή από τον ίδιο με ανάρτησή του στο Twitter.

Έγραψε συγκεκριμένα: «Μου ραγίζει την καρδιά που πρέπει να το πω αυτό, αλλά δυστυχώς, θα πρέπει να αναβάλω τις επόμενες τρεις εβδομάδες των συναυλιών μου. Κάνω περιοδείες από τα 15 μου και για να είμαι ειλικρινής, ήταν πάντα δύσκολο να βρίσκεσαι στο δρόμο μακριά από φίλους και οικογένεια. Μετά από μερικά χρόνια εκτός δρόμου, ήμουν έτοιμος να βουτήξω ξανά, αλλά η απόφαση ήταν πρόωρη και δυστυχώς, τα διόδια του δρόμου και η πίεση με έχουν καταβάλει και έχω φτάσει σε οριακό σημείο. Μόλις υπάρξουν περισσότερες ενημερώσεις, υπόσχομαι ότι θα σας ειδοποιήσω. Σας αγαπώ».

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Μέντες έκανε αναφορά στην ψυχική του υγεία. Μέσω του κομματιού του «In My Blood», που κυκλοφόρησε το 2018, μίλησε δημόσια για το πρόβλημά του με το άγχος.

Μάλιστα τότε αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε υποβληθεί σε θεραπεία για να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

«Η θεραπεία είναι αυτό που βοηθάει. Θεραπεία είναι να ακούς μουσική και να τρέχεις στον διάδρομο, θεραπεία είναι να πηγαίνεις για φαγητό με τους φίλους σου. Είναι κάτι που σου αποσπά την προσοχή, που σε βοηθά να θεραπευτείς. Έκανα μια συνειδητή προσπάθεια να έρθω πιο κοντά με τους ανθρώπους στη ζωή μου γιατί διαπίστωσα ότι είχα κλειστεί στον εαυτό μου. Νόμιζα ότι αυτό θα με βοηθούσε να το καταπολεμήσω ωστόσο, ο μόνος τρόπος για να τα καταφέρω τελικά ήταν να ανοιχτώ εντελώς και να αφήσω τους ανθρώπους να με αγκαλιάσουν», είχε εξομολογηθεί.

Sports in

Οργή λαού κατά Αλαφούζου και Τερίμ: «Μόνο πίκρες αυτός ο θίασος, ντροπή σας» (pics+vid)

«Έκρηξη» και στα social media κατά του ιδιοκτήτη και του προπονητή του Παναθηναϊκού για τη νέα αποτυχημένη χρονιά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024