Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Beyonce: Πλήρωσε 100.000 δολάρια για να γυρίσουν οι θαυμαστές της με ασφάλεια στα σπίτια τους

Beyonce: Πλήρωσε 100.000 δολάρια για να γυρίσουν οι θαυμαστές της με ασφάλεια στα σπίτια τους

Η "Queen B" πάντα βρίσκει τη λύση!

Η Beyonce λατρεύει τους θαυμαστές της και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Απόδειξη η κίνησή της μετά τη συναυλία της στην Ουάσινγκτον.

Η «Queen B», που βρίσκεται σε παγκόσμια περιοδεία, πλήρωσε 100.000 δολάρια ώστε το μετρό να λειτουργήσει μία ώρα επιπλέον και οι θαυμαστές της να επιστρέψουν στο σπίτι τους με ασφάλεια.

Ο λόγος ήταν ότι το σόου της καθυστέρησε να ξεκινήσει λόγω δυνατής βροχόπτωσης και κεραυνών. Οι φανς της ανησυχούσαν ότι δεν θα μπορέσουν να φύγουν από το FedExField, καθώς τα δρομολόγια σταματούν τα μεσάνυχτα και η τραγουδίστρια βρήκε τη λύση.

«Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που μπορεί να καθυστερήσουν την έναρξη της αποψινής Renaissance World Tour στο FedExField, το μετρό θα παρατείνει το τελευταίο τρένο κατά μία επιπλέον ώρα», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Αρχή Διέλευσης της Μητροπολιτικής Περιοχής της Ουάσιγκτον.

«Η επιπλέον ώρα θα χρηματοδοτηθεί από την Beyonce, η οποία θα καλύψει το κόστος των 100.000 δολαρίων για τη λειτουργία περισσότερων τρένων, τη διατήρηση και των 98 σταθμών για την έξοδο των επιβατών και άλλα λειτουργικά έξοδα», σημείωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο ABC7.

H Beyonce τραγούδησε εντέλει κάτω από καταρρακτώδη βροχή και καταχειροκροτήθηκε από τους θαυμαστές της.

Μάλιστα, ανάμεσα στο πλήθος που διασκέδασαν ήταν και η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις, με τον σύζυγό της και η Μάλια Ομπάμα, κόρη του Μπαράκ Ομπάμα.

Δείτε στιγμιότυπα από τη συναυλία

Έναρξη στη Στοκχόλμη και λήξη στη Νέα Ορλεάνη

Η Beyonce ξεκίνησε την περιοδεία της από την Στοκχόλμη στις 23 Μαΐου. Συνεχίζει με εμφανίσεις σε Βρυξέλλες, Κάρντιφ, Εδιμβούργο, Σάντερλαντ και Παρίσι. Στο Λονδίνο πραγματοποίησε ήδη τρεις συναυλίες στις 29, 30 Μαΐου και 2 Ιουνίου.

Επίσης, εμφανίστηκε στη Λυών, τη Βαρκελώνη, τη Μασσαλία, την Κολωνία, το Άμστερνταμ, το Αμβούργο, τη Φρανκφούρτη και την Βαρσοβία.

Από τη Γηραιά Ήπειρο μεταφέρθηκε στη Βόρεια Αμερική και το Τορόντο στις 8 Ιουλίου. Στο μουσικό της ταξίδι έκανε ακόμη στάσεις στη Φιλαδέλφεια, το Λούισβιλ, το Σικάγο, τη Νέα Υόρκη και τη Βοστώνη.

Ακολουθούν, το Μαιάμι, το Λας Βέγκας, το Λος Άντζελες, το Χιούστον, το Βανκούβερ. Η παγκόσμια περιοδεία της θα κλείσει στη Νέα Ορλεάνη στις 27 Σεπτεμβρίου.

Sports in

Κασσελάκης στο TikTok: Η δίαιτα, το «welcome to Leros» και η ερώτηση για τη… Φάρλι

Στο βίντεο, ο Στέφανος Κασσελάκης περιγράφει με χιούμορ τις χαρές αλλά και τα «ζόρια» της «ναυτικής» περιοδείας του, ενώ στέλνει και τα μηνύματά του στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024