Πονοκέφαλος με Ντίας στην Ισπανία ενόψει Mundobasket
Ο Αλμπέρτο Ντίας τραυματίστηκε στο φιλικό της Ισπανίας με τον Καναδά και η συμμετοχή του στο Mundobasket είναι αμφίβολη μέχρι και την τελευταία στιγμή.
Η ατυχία των τραυματισμών λίγο πριν την έναρξη του Mundobasket είναι το χειρότερο σενάριο που μπορεί να αντιμετωπίσει μια ομάδα. Μετά την Αυστραλία που έχασε οριστικά τον Λάντεϊλ, είναι η σειρά της Ισπανίας να αγωνιά.
Στο φιλικό κόντρα στον Καναδά, ο γκαρντ των Ισπανών Αλμπέρτο Ντίας αποχώρησε τραυματίας με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε αργότερα ο παίκτης να δείχνουν πως υπέστη υπερέκταση γονάτου.
Τραυματισμός που δεν αποκλείει οριστικά τον σούτινγκ γκαρντ της Μάλαγα από το μεγάλο τουρνουά, καθιστά όμως εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή του με την κατάσταση του να εκτιμάται καθημερινά μέχρι την τελευταία στιγμή.
Αυτό προσθέτει έναν ιδιαίτερο πονοκέφαλο στον Ομοσπονδιακό προπονητή των Ιβήρων, Σέρτζιο Σκαριόλο που βλέπει για διαφορετικούς λόγους την περιφέρειά του να αποδεκατίζεται μέρα με τη μέρα.
Η αρχή έγινε με τον Λορέντζο Μπράουν που έμεινε εξ’ αρχής εκτός της αποστολής προετοιμασίας, για να ακολουθήσει η απόσυρση του Ρίκι Ρούμπιο για λόγους ψυχικής υγείας και τώρα έρχεται και το πλήγμα με τον Ντίας να μετατρέψει τη στελέχωση της ισπανικής περιφέρειας σε ένα πρόβλημα για δυνατούς λύτες…
- Γκολ και highlights από όλα τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «8» του Champions League (vid)
- Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2: Η αποβολή του Κουμπαρσί άνοιξε τον δρόμο για τους φιλοξενούμενους (vid)
- Παρί Σεν Ζερμέν – Λίβερπουλ 2-0: Επίδειξη δύναμης από τους πρωταθλητές Ευρώπης (vids)
- Μούρθια – ΠΑΟΚ 89-85: Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η σερί χρονιά ο «δικέφαλος» (vid)
- Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης: Με 10 οι «Μπλαουγκράνα», προβάδισμα οι Ροχιμπλάνκος! (vids)
- Champions League: Στο 11′ άνοιξε το σκορ η Παρί κόντρα στη Λίβερπουλ (vid)
- Παναθηναϊκός – ΖΑΟΝ το ζευγάρι των τελικών στη Volley League Γυναικών (vid)
- Νίκολιτς: «Αν επιτρέψουμε στη Ράγιο να πιάσει τον ρυθμό της τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442