Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Τα παιδιά μου είχαν στεναχωρηθεί»
Η δημοσιογράφος σχολιάζει τα δημοσιεύματα για τη διαδρομή της που κάποιες φορές ήταν ανυπόστατα.
H Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο.
Η γνωστή παρουσιάστρια, που τα τελευταία χρόνια έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το κομμάτι της αυτοβελτίωσης και του well-being, αναφέρθηκε στις ανυπόστατες φήμες που έχουν γραφτεί για την ίδια, ενώ απαντά και για το γεγονός ότι κατάφερε να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
«Θεωρώ ότι είναι μεγάλη βλακεία να στήνει κανείς την καριέρα του, δίνοντας κομμάτια από την προσωπική του ζωή. Εγώ πάντα πίστευα ότι μπορώ να χτίσω την καριέρα μου πατώντας στα δικά μου πόδια», δηλώνει η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Δεν χρειάστηκε ποτέ να χρησιμοποιήσω την οικογένειά μου για να προβληθώ
Μια φορά μόνο μ’ έχουν τσακώσει με τα παιδιά μου σε ένα εμπορικό κέντρο όλα αυτά τα χρόνια. Δεν έστησα ποτέ κανένα θέμα και γενικά δεν είχα την ανάγκη να στήσω την καριέρα μου πάνω σε παπαρατσικές φωτογραφίες με την οικογένειά μου», επισημαίνει.
«Ξέρεις πολύ καλά ότι οι περισσότερες παρουσιάστριες γνωρίζουν ότι θα φωτογραφηθούν ακόμη και στον δρόμο ή σε μια κοσμική έξοδο. Θέλω να πω ότι εκείνες προβάλλουν την προσωπική τους ζωή. Αν δεν θέλεις να το κάνεις, μπορείς εύκολα να την προστατέψεις», τονίζει αμέσως μετά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.
Όλα αυτά τα χρόνια της τηλεοπτικής σας καριέρας, υπήρξε κάποιο δημοσίευμα που σας ενόχλησε;
«Ναι, είχαν γραφτεί κάτι ανοησίες και ανυπόστατα πράγματα, ότι πάσχω από κάτι ασθένειες και κάτι τέτοια. Τα παιδιά μου είχαν στεναχωρηθεί που ήταν στο εξωτερικό και με ρωτούσαν τότε: μαμά, μας κρύβεις κάτι; Μια φυλλάδα που έγραφε ό,τι να ‘ναι. Δεν είχε νόημα να ασχοληθώ παραπάνω. Κατά τ’ άλλα, ο Τύπος με έχει σεβαστεί απόλυτα», απαντά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.
- Στη Σόφια για να «κλειδώσει» την πρωτιά ο Ολυμπιακός – «Τελικός» στη Roig Arena για τον Παναθηναϊκό με τη Βαλένθια
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης θυμήθηκε τα παιδιά και τα social media για να ξεχάσουμε τα σκάνδαλα της ΝΔ
- Πάσχα: Από τη Σαρακοστή στη Λαμπρή – Έθιμα και συμβολισμοί της ελληνικής παράδοσης
- Έλειπε ο Γουεμπανιάμα, «χόρευε» ο Φοξ για τους Σπερς (vids)
- Καταστήματα: Μέχρι ποια ώρα είναι ανοιχτά σήμερα Μ. Πέμπτη – Πώς θα λειτουργήσουν μέχρι το Πάσχα
- ΑΕΚ: Οι δύο αλλαγές που ετοιμάζει ο Νίκολιτς στο πρώτο παιχνίδι με τη Ράγιο Βαγιεκάνο (pics)
- Γιατί βάφουμε κόκκινα αυγά το Πάσχα – Τι συμβολίζει το έθιμο
- «Δείξε τι μπορεις να κάνεις»: Στη νέα εποχή της εργασίας, ένα καλό βιογραφικό δεν αρκεί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442