Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον θάνατο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη
Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στον σύζυγό της Βαρδή Βαρδινογιάννη, στα παιδιά και τα εγγόνια της.
«Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη υπήρξε μια ξεχωριστή διεθνής προσωπικότητα στον χώρο της φιλανθρωπίας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε συλλυπητήρια ανακοίνωση του για το θάνατο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη.
Σημαντική δράση
«Ως Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της UNESCO ανέπτυξε σημαντική δράση εντός και εκτός Ελλάδας αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον και την έγνοιά της απέναντι στα παιδιά με έμπρακτες εκδηλώσεις φροντίδας. Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών την τίμησε με το βραβείο Νέλσον Μαντέλα για το 2020, αναγνωρίζοντας έτσι τον αγώνα της κατά του παιδικού καρκίνου», προσθέτει.
Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στον σύζυγό της Βαρδή Βαρδινογιάννη, στα παιδιά και τα εγγόνια της.
- «Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να κάνει δικό του τον Μαντσίνι από τον Παναθηναϊκό»
- Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι και τραυματίστηκε σοβαρά
- Με συνελεύσεις στα μπλόκα οι αγρότες αποφασίζουν τα επόμενα βήματα – «Απογοητευτική» η συνάντηση με Μητσοτάκη
- Η «Ιθάκη» ξυπνά τη «μνήμη χρυσόψαρου»: Στόχος της Καρυστιανού ο Τσίπρας – Χτυπά από… δεξιά (μόνο)
- Μητσοτάκης: Να αποφύγουμε τα χειρότερα στις σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης – ΗΠΑ
- Παύλος Μάτεσις: Πολλοί οι ασχημονούντες και οι βοώντες
- Ο Κωστούλας έχει σηκώσει στο… πόδι τα social media: «Η Ελλάδα αξίζει να πάρει πίσω τα Ελγίνεια Μάρμαρα»
- Εύβοια: Εγκλωβίστηκαν δύο νεαροί λόγω της έντονης χιονόπτωσης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442