Η Λανς έχει πολύ ψηλά στη λίστα της εδώ και καιρό τον Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ για την επιθετική της γραμμή και εντείνει τις επαφές της με την «Ένωση» για να τον κάνει δικό της.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «la voix du nord», η γαλλική ομάδα έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον παίκτη και προσπαθεί να φτάσει σε συμφωνία με την ΑΕΚ.
«Η Λανς έχει να τελειώσει κάποιες υποθέσεις αυτό το Σαββατοκύριακο. Αυτό δεν θα επισπεύσει τα πράγματα για να φέρει τον Λιβάι Γκαρσία, παρόλο που οι συζητήσεις συνεχίζονται μεταξύ των ομάδων και ο παίκτης συμφωνεί να έρθει. Απομένει να συμφωνήσουν στα οικονομικά», αναφέρει το δημοσίευμα.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.
Ο Ντάνι Γκαρθία μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λεβερκούζεν και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ για να μπει στην πρόκριση.