Μία όμορφη είδηση μας έρχεται από τη Σαλαμίναμε πρωταγωνιστές ένα γατάκι και δύο μέλη του πληρώματος ferry boat.
Όπως έγινε γνωστό μέσω της σχετικής ανάρτησης στο Facebook, ένας άντρας, μέλος του πληρώματος του πλωτού σκάφους άκουσε ξαφνικά κλάματα, όταν εντόπισε ένα μικρό γατάκιστη θάλασσα να παλεύει να μη πνιγεί.
Χωρίς κανέναν δισταγμό, ο άντρας βούτηξε και κολύμπησε μέχρι το σημείο που ήταν το μικρό ζώο. Αφού το έπιασε, προσπαθούσε να το κρατήσει πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας ώστε να μην πιει άλλο νερό.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Φανερωμένης.
Στη σχετική ανάρτηση αναφέρεται:
«Για άγνωστο λόγο το γατάκι βρέθηκε μέσα στην θάλασσα… Ο Thanasis Chiotis με την βοήθεια του George Karnesis , πλήρωμα του ferry boat, βούτηξε χωρίς δεύτερη σκέψη, το έσωσε και θα το υιοθετήσει με την αγάπη που ξέρω καλά ότι χρόνια τον διακρίνει… Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς και στους δύο καλούς φίλους».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας