Ξεπέρασε τα 14.000 διαρκείας ο Ολυμπιακός
Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού που δείχνει πως θα ξεπεράσει τον περσινό αριθμό.
Με εξαιρετικούς ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2023-24.
Όπως έκανε γνωστό η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, ξεπεράστηκε ο αριθμός των 14.000 και θεωρείται δεδομένο ότι πολύ σύντομα ο κόσμος της ομάδας θα ξεπεράσει και το περσινό νούμερο.
Πρώτος στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι να ξεπεραστούν τα 18.000 εισιτήρια διαρκείας, κάτι που αναμένεται να συμβεί σύντομα με τους ρυθμούς που κλείνουν μόνιμη θέση στο «Γ.Καραϊσκάκης» οι φίλαθλοι.
Η διαδικασία έκδοσης των διαρκείας, συνεχίζεται με τους γνωστούς τρόπους. Ηλεκτρονικά όλο το 24ώρο μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και από τα εκδοτήρια στο «Γ. Καραϊσκάκης» καθημερινά και ώρες 10:00-18:00.
- Ο Κωστούλας έβαλε… φωτιά στο «X» με το «ψαλιδάκι»: «El Babinho, το αστέρι της Μπράιτον είναι εδώ» (vids)
- Ο Κωστούλας «τρέλανε» το Νησί: Υπόκλιση από τα Μέσα στην Αγγλία για το απίθανο «ψαλίδακι» (pic, vid)
- «Θέλει μεγάλη αυτοπεποίθηση να κάνει κάτι τέτοιο» – Ο Ανρί αποθέωσε τον Κωστούλα για το «ψαλιδάκι» (vids)
- Να δώσει συνέχεια στο σερί κόντρα στη Μακάμπι ο Ολυμπιακός – Ψάχνει αντίδραση στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός
- Με… όπλο τον κόσμο του και στόχο μόνο τη νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός
- Έριξε… βόμβα ο Αντετοκούνμπο: «Δεν ξέρω αν θα ολοκληρώσω τη σεζόν στους Μπακς»
- Μανέ: Το μεγαλείο δεν μετριέται από αυτά που έχει κανείς, αλλά από αυτά που δίνει (vids+pics)
- Η Premier League αποθέωσε τον Κωστούλα για το καταπληκτικό γκολ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442