Λαμία: Ασθενής έλαβε εξιτήριο και χάθηκε στα χωράφια – Μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό του
Σύμφωνα με τον ίδιο αποπροσανατολίστηκε
Μεγάλη κινητοποίηση το βράδυ της Τετάρτης στη Βόρεια Λαμία, γύρω από το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας για άνδρα που αποπροσανατολίστηκε στο σημείο και αναζητούσε βοήθεια.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr ο άνδρας μόλις είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και σύμφωνα με τον ίδιο ακολούθησε λάθος διαδρομή, με αποτέλεσμα να χαθεί στα χωράφια και λόγω του σκοταδιού να μην μπορεί να προσεγγίσει το δρόμο και να μπλέξει σε βάτα.
Κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ στις αναζητήσεις πήραν μέρος και 17 πυροσβέστες από Π.Υ. Λαμίας και 7η ΕΜΑΚ. Μάλιστα του δόθηκαν οδηγίες από το τηλέφωνο με το οποίο επικοινώνησε και ζήτησε βοήθεια, για να καλέσει το «112» ώστε να εντοπίσουν το στίγμα του.
Τελικά ελάχιστα λεπτά μετά τις 22:00 άνδρες της ΔΙ.ΑΣ άκουσαν τις φωνές του μέσα σε βάτα και κατάφεραν να τον εντοπίσουν πάνω από την οδό Αγίας Παρασκευής. Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο άνδρας επέστρεψε και πάλι στο νοσοκομείο για προληπτική νοσηλεία.
- Γιατί δεν ήταν έκπληξη ο υποβιβασμός του Σιδηρόπουλου
- Συνταγή: Φαλάφελ από παντζάρια και σάλτσα από ταχίνι
- Ουκρανία: Διαπραγματεύσεις επί διαπραγματεύσεων την ώρα που ο Τραμπ «μπούχτισε από τις συναντήσεις»
- Οι ανοιχτές «πληγές» και οι αβεβαιότητες του προϋπολογισμού
- Σώμα και μυαλό: Πέντε ασκήσεις ορισμός της ευεξίας
- Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας το Σάββατο και τοπικές βροχές
- Συντάξεις: Αυξήσεις τριών ταχυτήτων λόγω προσωπικής διαφοράς
- Πάνω από 5 δισ. ευρώ καλούνται να πληρώσουν οι φορολογούμενοι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442