Μια είδηση που μπορεί να ταράξει τα ποδοσφαιρικά νερά φέρνει στο φως η γαλλική εφημερίδα «Equipe».
Πιο συγκεκριμένη οι Γάλλοι αναφέρουν πως ο Κιλιάν Εμπαπέ ότι ο 24χρονος διεθνής ενημέρωσε επίσημα τους Παριζιάνους με επίσημο γράμμα ότι δεν πρόκειται να επεκτείνει το συμβόλαιό του.
Μάλιστα το ίδιο ρεπορτάζ τονίζει πως οι ιθύνοντες των Παριζιάνων έχουν κουραστεί με την συμπεριφορά του Γάλλου σούπερ σταρ, και με τον κίνδυνο να τον χάσουν ως ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι ως ελεύθερο, εξετάζουν το γεγονός να τον βάλουν στη βιτρίνα από αυτό το καλοκαίρι.
«Ο Κιλιάν Εμπαπέ έστειλε επίσημη επιστολή στην Παρί Σεν Ζερμέν σήμερα λέγοντάς τους ότι δεν θα ενεργοποιήσει, σε καμία περίπτωση, την επιλογή στο συμβόλαιό του για να παραμείνει έναν ακόμη χρόνο μέχρι το 2025. Πλέον, είναι πιθανό η Παρί Σεν Ζερμέν να επιδιώξει να πουλήσει τον παίκτη αυτό το καλοκαίρι», αναφέρει μεταξύ άλλων η «Equipe».
Hier encore, le #PSG assurait qu’il était impossible de voir Mbappe partir cet été. La lettre envoyée par Mbappe aujourd’hui pour annoncer qu’il n’allait pas lever l’option d’un an dans son contrat a fait changer le #PSG de ton. Tout est désormais ouverthttps://t.co/Mt5x4bMtD6
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.
Το νέο έτος ξεκίνησε άσχημα για τη Λίβερπουλ, η οποία δεν κατάφερε να βρει δίχτυα απέναντι στη Λιντς, χάνοντας έτσι δύο πολύτιμους βαθμούς στο «Άνφιλντ», καθώς το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε σε 0-0.
Η υπόθεση του Τζέιμς Ννάτζι ανοίγει τον ασκό του Αιόλου στο NCAA, επιταχύνοντας την επαγγελματοποίηση του κολεγιακού μπάσκετ και θέτοντας υπό αμφισβήτηση κανόνες δεκαετιών.