Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τα... χίλιασε με ισοπαλία η Γερμανία (3-3)

Τα… χίλιασε με ισοπαλία η Γερμανία (3-3)

Γερμανία και Ουκρανία ήρθαν ισόπαλες με 3-3 σε φιλική αναμέτρηση στη Βρέμη, με τη «Νασιονάλμανσαφτ» να μην ικανοποιεί το κοινό της στο 1000ό ματς της ιστορίας της.

Η 1000ή αναμέτρηση της Εθνικής Γερμανίας δε συνοδεύτηκε με νίκη, καθώς η «Νασιονάλμανσαφτ» συνέχισε να προβληματίζει με την αμυντική της προσήλωση, αυτήν την φορά με το τελικό 3-3 που παραχώρησε στην Ουκρανία σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Βεζερστάντιον» της Βρέμης.

Μπορεί τα «πάντσερ» να μην λαμβάνουν μέρος στους προκριματικούς του EURO 2024, ως οικοδεσπότες του τουρνουά, και να έχουν αρκετό χρόνο μπροστά τους, ωστόσο, στα μέχρι τώρα παιχνίδια προετοιμασίας η άμυνά τους… μπάζει από παντού. Μετά την ήττα από το Βέλγιο στην Κολονία με 3-2, η Γερμανία δέχτηκε άλλα 3 γκολ επί γερμανικού εδάφους, αυτή την φορά από την Ουκρανία, στο ντεμπούτο του Σεργκέι Ρεμπρόφ στον πάγκο της Εθνικής.

Οι Ουκρανοί προέρχονταν από ήττα στην πρεμιέρα των προκριματικών του EURO 2024 από την Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ» (26/03), ωστόσο, σήμερα κατάφεραν έστω και σε φιλικό να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους βοηθήσει περισσότερο ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας που τους περιμένει.

Το συγκρότημα του Χάνσι Φλικ προηγήθηκε πολύ νωρίς με τον Φούλκρουγκ (6΄), αλλά μέσα σε πέντε λεπτά οι φιλοξενούμενοι έφεραν τα πάνω κάτω, αρχικά με τον Τσιγκάνκοφ στο 19΄ και στο 23΄ με το προβάδισμα που πήραν μετά το αυτογκόλ του Ρούντιγκερ.

Και πάλι ο Τσιγκάνκοφ στο 56΄ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1, για να μειώσει ο Χάβερτς στο 83΄ (3-2) και στο 90΄ ο Κίμιχ να «σώσει την παρτίδα» για τους Γερμανούς.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024