Δραματικές καταστάσεις ζει ο Έντσο Μαρέσκα. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και τεχνικός πλέον, που μάλιστα είναι κοντά σε συμφωνία με την Σέλτικ ψάχνει από χθες τον πατέρα του που αγνοείται στην Κωνσταντινούπολη.
Συγκεκριμένα ο συνεργάτης του Πεπ Γκουαρντιόλα και άλλοτε μέσος των «ερυθρόλευκων», αγωνιά για τον πατέρα του ο οποίος είχε ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Ίντερ για τον τελικό του Champions League (1-0) ωστόσο τις τελευταίες ώρες τα ίχνη του χάθηκαν και αναζητείται.
Η τουρκική αστυνομία έχει ενημερωθεί και τον ψάχνει, χωρίς ωστόσο να έχει καταφέρει να βρει κάποιο στίγμα του.
Και όσο οι ώρες περνούν, η ανησυχία του 43χρονου Ιταλού είναι λογικό να μεγαλώνει.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαρέσκα ανήκει από το 2020 στο τεχνικό επιτελείο του Πεπ Γκουαρντιόλα και μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Πάρμα στην Serie B, επέστρεψε στο Μάντσεστερ. Τη σεζόν 2009/10 είχε περάσει από τους Πειραιώτες.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε μία αποστομωτική απάντηση στον Δήμαρχο της Ουρένσε που κατηγόρησε την Μπιλμπάο για ξενοφοβία, καθώς στο ρόστερ της έχει μόνο Βάσκους παίκτες.
Aγώνες κανονικής περιόδου το 2026 και το 2028 - Η Γερμανία εξελίσσεται σε στρατηγικό κόμβο για την ανάπτυξη του αμερικανικού football (NFL) στην Ευρώπη