Εργατικό ατύχημα στην Κοζάνη: Στο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης 45χρονος που εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα εργοστασίου
Υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση
Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται πλέον ο 45χρονος από την Κοζάνη ο οποίος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, μετά από εργατικό ατύχημα στον χώρο εργασίας του.
Συγκεκριμένα ο άντρας εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα παραγωγής ζωοτροφών σε εργοστάσιο στη Νεάπολη Κοζάνης.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ φέρει πολλαπλά τραύματα σε όλο του το σώμα, με κυριότερο ένα ψηλά στον μηρό.
Η κατάσταση του 45χρονου ήταν πολύ σοβαρή, όταν έφτασε στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης κατάφεραν να σταματήσουν μετά από τετράωρη χειρουργική επέμβαση την ακατάσχετη εσωτερική αιμορραγία.
Σταθεροποίησαν επίσης αιμοδυναμικά την κατάσταση της υγείας του και στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαίο λόγω των υπολοίπων τραυμάτων να μεταφερθεί άμεσα στη Θεσσαλονίκη.
Το χρονικό του ατυχήματος
Το ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (8/6), σε εργοστάσιο παραγωγής ζωοτροφών, στο 5ο χλμ Νεάπολης Κοζάνης, στην παλαιά Εθνική Οδό Κοζάνης – Καστοριάς.
Ο 45χρονος κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι από μηχανή επεξεργασίας ζωοτροφών. Σύμφωνα με την ΕΡΤ χάρη σε έναν συνάδερφό του, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας, σταμάτησε τη λειτουργία του μηχανήματος, με αποτέλεσμα να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα για τον απεγκλωβισμό του, 13 πυροσβέστες με 4 οχήματα καθώς επίσης δυνάμεις της Αστυνομίας και πλήρωμα του ΕΚΑΒ.
Σοβαρά τραυματισμένος #απεγκλωβίστηκε άνδρας από μηχάνημα και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο 6ο χλμ της Π.Ε.Ο. Νεάπολης – Κοζάνης στην Κοζάνη. Επιχείρησαν 13 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 8, 2023
- Λέσβος: Στη ΜΕΘ με μικροβιακή μηνιγγίτιδα νοσηλεύεται 30χρονη στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης
- Η Ρωσία εκτόξευσε πάνω από 300 drones και πυραύλους προς την Ουκρανία κατά τη διάρκεια της νύχτας
- Οργή και προβληματισμός στη ΝΔ για τον Μακάριο Λαζαρίδη – Αναμένουν με αγωνία τις αποφάσεις Μητσοτάκη
- Το καλύτερο για τον σκύλο μας είναι να είμαστε συνεχώς «αγκαζέ» – Σωστά;
- Η Ευρώπη υψώνει «τείχος» στον χάλυβα
- Εκλογές στο Περού: Καταγγελίες για νοθεία ανεβάζουν την ένταση
- Κεφαλονιά: Συγκλονίζει ο πατέρας της 19χρονης – «Έχασα τον άγγελό μου – Το παιδί μου το παγίδευσαν»
- Ζωζώ Σαπουντζάκη: Είναι κατάκοιτη και δεν γνωρίζει για τον θάνατο του συντρόφου της
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442