Ο Νεϊμάρ δεν διανύει και την καλύτερη περίοδό του στην Παρί Σεν Ζερμέν και πολλές φορές οι φίλοι της ομάδας έχουν εκφράση την δυσαρέσκειά τους, προς το πρόσωπο του Βραζιλιάνου άσου.
Ο Βραζιλιάνος, που βρίσκεται κοντά στην αποχώρησή του από την ομάδα του Παρισιού το καλοκαίρι, είχε χρησιμοποιήσει μάλιστα πρώτο πληθυντικό στο αποχαιρετιστήριο ποστ που είχε κάνει για τον Λιονέλ Μέσι, κάτι που δεν έχει περάσει απαρατήρητο.
Συγκεκριμένα είχε γράψει: «Αδερφέ… δεν πήγε όπως νομίζαμε, αλλά δοκιμάσαμε τα πάντα. Ήταν χαρά μου να μοιραστώ μαζί σου άλλα δύο χρόνια. Καλή επιτυχία στο νέο σου ξεκίνημα και να είσαι ευτυχισμένος. Σ’ αγαπώ».
Σύμφωνα με το Sky Sports η Τσέλσι ξεκίνησε, διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτησή του, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
?️ Chelsea have reportedly opened talks to sign Neymar.
— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL) June 7, 2023
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η κανονική περίοδος της Euroleague ολοκληρώθηκε και αυτά είναι τα ζευγάρια των play in και των play off. Πότε παίζουν Παναθηναϊκός - Μονακό και πότε μαθαίνει αντίπαλο ο Ολυμπιακός - Όλο το πρόγραμμα και οι ημερομηνίες.
Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 97-62 την… λειψή Εφές Αναντολού για την 38η και τελευταία αγωνιστική της regular season της Euroleague - Στα play in ως 7οι οι «πράσινοι».