Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει πραγματοποιώντας μία προπόνηση την προετοιμασία του ενόψει και του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος στο Πανθεσσαλικό στάδιο με αντίπαλο την ΑΕΚ.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει κάθε λόγο να χαμογελά, καθώς τις τελευταίες μέρες έχει δει τόσο τον Ομάρ Ελ Καντουρί, όσο και τον Ιβάν Νάσμπαργκ να δίνουν κανονικά το παρόν στο πρόγραμμα της προπόνησης και τίθενται στη διάθεσή του.
Πλεόν εκείνο που μοιάζει να απασχολεί έντονα τον Ρουμάνο τεχνικό είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος επιθετικός μπόρεσε να ακολουθήσει, χθες, ένα μέρος της προπόνησης μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ωστόσο οι πιθανότητες για να μπορέσει να είναι έτοιμος δεν είναι με το μέρος του.
Η λογική λέει πως ο Λουτσέσκου θα τον περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή, όμως θεωρείται δεδομένο πως ο Μπράντον Τόμα θα είναι εκείνος που θα ξεκινήσει βασικός στην κορυφή της επίθεσης.
O Ναντίρ Χίφι είναι ένας από τους κορυφαίους γκαρντ στην Euroleague, έχει ανανεώσει με την Παρί, όμως στο εξωτερικό κάνουν λόγο για ένα «καυτό» καλοκαίρι – Ποιες είναι οι 2+1 επιλογές που έχει ο 23χρονος και τα δεδομένα με το συμβόλαιο του.
Στις δυσκολίες που θα συναντήσει η Θέλτα στα ματς με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι-οφ του Europa League, αναφέρθηκε ο αρχηγός της ισπανικής ομάδας, Ιάγκο Άσπας.
Οι οπαδοί της Βέλο έκαναν «ντου» στο προπονητικό κέντρο και ουσιαστικά ζήτησαν από τους παίκτες της ομάδας -αν χρειαστεί- να τραυματίσουν τον Νεϊμάρ στο επικείμενο ματς με τη Σάντος – Επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου και... ψύχραιμη απάντηση του Βραζιλιάνου σούπερσταρ.