Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στον δρόμο προς τα αστέρια

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στον δρόμο προς τα αστέρια

Τα εμπόδια του Παναθηναϊκού στον δρόμο προς τους ομίλους του Champions League

Εδώ και καιρό έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τον αντίπαλο του Παναθηναϊκού στον 2ο προκριματικό του Champions League, με αυτόν να είναι είτε ο δευτεραθλητής του Βελγίου είτε ο δευτεραθλητής Ουκρανίας.

Ωστόσο το αγωνιστικό Σαββατοκύριακο που μας πέρασε έγινε ακόμη πιο ξεκάθαρο το τοπίο αναφορικά με τους τέσσερις πιθανούς αντιπάλους των πράσινων στον 3ο προκριματικό γύρο, εφόσον φυσικά το τριφύλλι καταφέρε να βρεθεί εκεί.

Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα είναι στο γκρουπ των ανίσχυρων κάτι που φέρνει στον δρόμο του τις εξής ομάδες: Ρέιντζερς, Μπράγκα, Αϊντχόφεν, Μαρσέιγ.

Μαζί με τον Παναθηναϊκό στο γκρουπ τον ανίσχυρων θα βρεθούν, η δευτεραθλήτρια Αυστρίας, Στουρμ Γκρατς, η δευτεραθλήτρια Σερβίας (μία εκ των Μπάντσκα Τόπολα / Τσουκαρίτσκι) και η ομάδα που θα προκριθεί από το άλλο ζευγάρι του 2ου προκριματικού στο οποίο θα συμμετάσχει ο Παναθηναϊκός.

Συνοψίζοντας, αν ο Παναθηναϊκός βρεθεί στην κλήρωση για τον 3ο προκριματικό του Champions League, τότε δεδομένα θα βρει στους ισχυρούς Ρέιντζερς, Μπράγκα και κατά πάσα πιθανότητα Αϊντχόφεν και Μαρσέιγ.

Όσον αφορά τώρα στα πρωταθλήματα από τα οποία θα προκύψει ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, στην Ουκρανία, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, η Σαχτάρ Ντόνετσκ έχει 66 βαθμούς, η Ντνίπρο 64 και η Ζόρια 61 (σε ισοβαθμία μετράνε τα μεταξύ τους παιχνίδια).

Τέλος στο Βέλγιο δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε, η Αντβέρπ με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ ισοβαθμούν στους 45 βαθμούς, ενώ η Γκενκ έχει 42.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024