Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βεζένκοφ: «Περήφανος για αυτήν την ομάδα – Η ήττα θα γυρίζει στο κεφάλι μας για κάποιες μέρες ακόμα»

Βεζένκοφ: «Περήφανος για αυτήν την ομάδα – Η ήττα θα γυρίζει στο κεφάλι μας για κάποιες μέρες ακόμα»

Περήφανος για τα όσα έχει καταφέρει φέτος ο Ολυμπιακός δήλωσε ο Σάσα Βεζένκοφ, που τόνισε ότι η ήττα στον τελικό κόντρα στη Ρεάλ προήλθε από λάθη των παικτών και θα υπάρχει για μέρες στη σκέψη τους.

Η αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε στην Ελλάδα από το Κάουνας, φτάνοντας στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» λίγη ώρα μετά τις 17:00.

Η απογοήτευση στις τάξεις των Πειραιωτών ήταν έκδηλη για τον χαμένο τελικό της Euroleague από τη Ρεάλ Μαδρίτης, κάτω που ήταν εμφανές και στις δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Από πλευράς παικτών, ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε στους δημοσιογράφους και δήλωσε πως είναι περήφανος για τα όσα έχει καταφέρει η ομάδα του, ενώ σχετικά με τον τελικό τόνισε πως η ευθύνες είναι σε εκείνον και τους συμπαίκτες του για τα λάθη που έγιναν. Παράλληλα έδωσε το σύνθημα για τον τελευταίο στόχο της σεζόν και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Όσα είπε ο Βεζένκοφ:

«Καταρχάς να πω ότι είμαι πολύ περήφανος για αυτή την ομάδα, για όσα καταφέραμε φέτος, για τη χημεία μας, για το έργο μας, για όλες τις δυσκολίες που περάσαμε και για τις όμορφες στιγμές. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Ελέγχαμε το παιχνίδι για το μεγαλύτερο διάστημα.

Εμείς φταίμε, κάναμε λάθη. Δεν διαχειριστήκαμε καλά τα τελευταία δευτερόλεπτα. Ήμασταν τόσο κοντά, αλλά το μπάσκετ είναι ένα δίκαιο άθλημα. Συγχαρητήρια στη Ρεάλ.

Πρέπει να συνεχίσουμε. Ευτυχώς σε 2-3 ημέρες έχουμε ξανά αγώνα, οπότε πάμε για τον τελευταίο στόχο της σεζόν, να κατακτήσουμε όλους τους εγχώριους τίτλους και να τελειώσει η σεζόν όπως πρέπει.

Για κάποιες ημέρες ακόμα θα γυρίζει στο κεφάλι μας και σε εμάς και στον κόσμο. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτόν τον κόσμο. Ήρθε στο Κάουνας εν μέσω εκλογών, σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Τον περιμένουμε και στους τελικούς μαζί μας, για να κατακτήσουμε τον τελευταίο στόχο της σεζόν.

Εντάξει, όταν φτάνεις στις τελευταίες κατοχές σίγουρα παίζει ρόλο και η τύχη. Το θέμα είναι να μην φτάσεις μέχρι εκεί. Για το ότι φτάσαμε μέχρι εκεί νομίζω ότι ευθυνόμαστε αποκλειστικά εμείς».

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024