Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός Β’ – ΑΕΚ Β’ 1-1: Ισόπαλο το ντέρμπι – Συνεχίζει το αήττητο η ομάδα του Ιμπαγάσα

Ολυμπιακός Β’ – ΑΕΚ Β’ 1-1: Ισόπαλο το ντέρμπι – Συνεχίζει το αήττητο η ομάδα του Ιμπαγάσα

Ο Ολυμπιακός Β’ κρατούσε τη νίκη στα χέρια του μέχρι το 94′ λεπτό του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ Β’, ωστόσο το γκολ του Χριστόπουλου έσωσε τον βαθμό για την «Ένωση». Όγδοο σερί ματς χωρίς ήττα για την ομάδα του Ιμπαγάσα.

Ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό Β’ στη Super League 2. Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα υποδέχθηκε στην ΑΕΚ Β’ στο Ρέντη για την 26η αγωνιστική της διοργάνωσης και αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 με τους «κιτρινόμαυρους», με την ΑΕΚ να σκοράρει στα τελευταία δευτερόλεπτα και να αρπάζει τη νίκη από τα χέρια των Πειραιωτών, που προηγούνταν σχεδόν σε όλο τον αγώνα, χάρη στο γκολ του Νίκολιτς στο 41ο λεπτό.

Πάντως οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν το εντυπωσιακό τους σερί, μετρώντας πλέον 8 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα, με 6 νίκες και δύο ισοπαλίες, την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην πρωτοπόρο Κηφισιά στο Ζηρίνειο (0-0) και σήμερα.

Ο Ολυμπιακός Β’ έφτασε τους 28 βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ Β’ είναι στους 21, κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο, είχε αρκετές καλές στιγμές και τελικά πήρε κεφάλι στο σκορ στο 41ο λεπτό, όταν ο Νίκολιτς εκτέλεσε από πλάγια θέση τον Χατζηεμμανουήλ για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα ήταν πιο ισορροπημένη, όμως ο Ολυμπιακός κρατούσε χωρίς δυσκολία το προβάδισμα και δεν δεχόταν ιδιαίτερη πίεση μέχρι τα τελευταία δύο λεπτά. Στο 90+3′ ο Πάρρας είχε δοκάρι και στο επόμενο λεπτό ο Χριστόπουλος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 σχεδόν με τη λήξη του αγώνα.

Ολυμπιακός Β’ (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα (87′ Πινακάς), Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος, Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος, Νίκολιτς, Μαρίνος, Ι. Ιμπαγάσα (60′ Σουρλής), Κωστή, Σουρλής.

ΑΕΚ Β’ (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Κατσικάς (46′ Γκολφίνος), Λάτσι, Χατζηκυριάκος, Ραντόνια, Λέλεκας, Νούλας (55′ Γερολέμου), Παρράς, Τζούντα Γκαρσία (55′ Κ. Σταμούλης), Απ. Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024