Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πόλεμος στην Ουκρανία: Κλιμακώνεται η σύγκρουση μεταξύ Πούτιν και Πριγκόζιν

Πόλεμος στην Ουκρανία: Κλιμακώνεται η σύγκρουση μεταξύ Πούτιν και Πριγκόζιν

Ο Πριγκόζιν έχει κατ’ επανάληψη χλευάσει στο παρελθόν τον Ρώσο υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού

Η ένταση μεταξύ του Γεβγκένι Πριγκόζιν και Ρώσου προέδρου κλιμακώνεται. Ο επικεφαλής της ομάδας Wagner έκανε την Τρίτη ένα αόριστο αλλά εξαιρετικά αιχμηρό σχόλιο για τους υπεύθυνους του πολέμου της Ρωσίας με την Ουκρανία, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ακόμη περισσότερα προβλήματα με το Κρεμλίνο, ακόμη και με τον ίδιο τον Βλαντίμιρ Πούτιν.

Σε μια μακρά ηχητική συνομιλία σχετικά με την έλλειψη πυρομαχικών που φέρεται να αντιμετωπίζουν οι μισθοφόροι του στην ανατολική Ουκρανία, ο Πριγκόζιν αναφέρθηκε σε ένα άτομο που περιέγραψε ως «ευτυχισμένο παππού», που πίστευε ότι όλα… ήταν καλά στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Γιατί ο Πριγκόζιν έκανε αυτό το σχόλιο

Ο Πριγκόζιν έκανε το σχόλιο αναφερόμενος στο γεγονός ότι, όπως είπε, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας συνέχισε να αρνείται να παρέχει στους μισθοφόρους του τα όπλα που χρειάζονταν για να καταλάβουν τον Μπαχμούτ.

«Και ο ευτυχισμένος παππούς πιστεύει ότι τα πάει καλά. Αν αποδειχθεί ότι έχει δίκιο, ο Θεός να τους ευλογεί όλους…. Αλλά τι πρέπει να κάνουν η χώρα, τα παιδιά και τα εγγόνια μας, που είναι το μέλλον της Ρωσίας, και πώς να κερδίσουν τον πόλεμο αν ξαφνικά κατά τύχη, υποθέτω, αποδειχτεί ότι αυτός ο παππούς είναι εντελώς μ@@@ς;» διερωτήθηκε ο Πριγκόζιν.

Η ταυτότητα του «ευτυχισμένου παππού» στον οποίο αναφέρεται ο αρχηγός της Wagner δεν είναι ξεκάθαρη. Ίσως το εν λόγω πρόσωπο είναι ο Πούτιν. Ο Πριγκόζιν έχει κατ’ επανάληψη χλευάσει στο παρελθόν τον Ρώσο υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού και τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Βαλέρι Γκερασίμοφ, αλλά έχει αποφύγει οποιαδήποτε κριτική στο πρόσωπο του Βλαντίμιρ Πούτιν.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024